ایرانیان جهان

آخرين مطالب

واکنش ائمه‌جمعه استان تهران به شرطی‌سازی اقتصاد با مذاکرات ایالات متحده آمریکا

واکنش ائمه‌جمعه استان تهران به شرطی‌سازی اقتصاد با مذاکرات
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ائمه جمعه شهرستان‌های استان تهران با اشاره به تلاش‌های دشمن برای تضعیف وحدت مذهبی و شرطی‌سازی اقتصاد کشور، خواستار هوشیاری مردم و مسئولان شدند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا جوکار، امام جمعه پاکدشت، در خطبه‌های این هفته با اشاره به هم‌زمانی هفته کرامت با روز معلم و سالگرد شهادت استاد مطهری، از حضرت معصومه(س) به‌عنوان "دختر تمدن‌ساز و جامعه‌ساز" یاد کرد و بر نقش محوری دختران در آینده‌سازی جامعه اسلامی تأکید کرد.
وی با اشاره به پخش یک برنامه موهن علیه اهل سنت در رسانه ملی گفت: یک جوان ناپخته در برنامه‌ای ضبط‌شده به اهل سنت اهانت کرد؛ از اقدام فوری رئیس سازمان صدا و سیما در عزل مسئولان آن بخش تشکر می‌کنیم، اما انتظار داریم نهادهای نظارتی و قضایی نیز پشت‌پرده این برنامه را بررسی کنند.
جوکار از مردم و مسئولان خواست در برابر فتنه‌های طراحی‌شده توسط دشمن هوشیار باشند: با توجه به آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا، این قبیل اقدامات می‌تواند بخشی از سناریوی تفرقه‌افکنی دشمن باشد. عده‌ای تلاش می‌کنند مذاکرات را در سایه بحران داخلی تحت فشار قرار دهند.
وی همچنین با اشاره به سوابق شکست‌خورده آمریکا در عمل به تعهدات بین‌المللی، تأکید کرد: مذاکرات باید گام‌به‌گام و هم‌زمان باشد. تجربه برجام نشان داد اجرای یک‌طرفه به ضرر ایران تمام می‌شود.
در ادامه خطبه‌ها، به سالروز شکست نظامی آمریکا در طبس (5 اردیبهشت) و نقش امداد الهی در دفاع از ایران اسلامی نیز اشاره شد. جوکار همچنین به مشکلات حمل‌ونقل در پاکدشت به‌ویژه نبود کمربندی و ازدحام در محور امام رضا(ع) پرداخت و از اقدامات جدید برای کاهش بار ترافیکی خبر داد.
وی ضمن تبریک روز شوراها و روز کارگر، شوراهای اسلامی را نماد مردم‌سالاری دینی دانست و خواستار استفاده از فرصت باقی‌مانده برای خدمت‌رسانی بیشتر شد.
*عفت دختران، سد توطئه فرهنگی دشمن است
حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فضیلت زیارت حضرت معصومه(س) گفت: بر اساس احادیث، هرکس ایشان را با معرفت در قم زیارت کند، بهشت بر او واجب خواهد شد.
وی همچنین دختران را محور عاطفی خانواده و فرصت تربیتی جامعه دانست.
وی در بخش سیاسی خطبه‌ها با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن تأکید کرد: دشمن با هدف قراردادن حیا و عفاف بانوان تلاش دارد جامعه اسلامی را دچار بحران هویت کند اما بیداری دختران و مادران ایرانی این نقشه‌ها را ناکام خواهد گذاشت.
فتاح دماوندی با تبریک روز جهانی کارگر، کار را جهاد خواند و تنبلی را معادل با دشمنی دانست. او همچنین با اشاره به اسراف، آن را دزد سرمایه‌های ملی توصیف کرد و بر توسعه تعاونی‌ها برای رونق تولید و اشتغال تأکید کرد.
در پایان، بر وحدت شیعه و سنی به‌عنوان ضامن اقتدار جهان اسلام تأکید شد.
* شرطی‌سازی اقتصاد؛ ترفند جدید آمریکا برای فشار به ایران
حجت‌الاسلام سید حسین حسینی، امام جمعه پردیس، با اشاره به عزاداری مردم شهرستان برای امام جعفر صادق(ع)، از حرکت وحدت‌بخش هیئت‌های مذهبی تقدیر کرد.
وی نیز با محکومیت پخش برنامه توهین‌آمیز در صداوسیما گفت: این اقدام مشکوک برخلاف سیره اهل‌بیت(ع) و سیاست‌های وحدت‌آفرین نظام است. مسئولان صداوسیما باید با دقت بیشتر از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنند.
حسینی با هشدار نسبت به توطئه‌های دشمن در آستانه مذاکرات افزود: دشمن امروز با ابزار رسانه، به‌دنبال ایجاد تفرقه داخلی و شرطی‌سازی اقتصاد کشور است. آمریکا با دوگانه‌سازی‌های رسانه‌ای می‌خواهد تیم مذاکره‌کننده را تضعیف کند.
وی راه مقابله را در پیگیری سیاست‌های مقاومت، کار مستمر و پرهیز از حواس‌پرتی دیپلماسی اقتصادی دانست. در بخش دیگری از خطبه، جایگاه کار در اسلام و مسئولیت اجتماعی افراد نسبت به هم‌نوعان مورد تأکید قرار گرفت.
انتقاد امام جمعه اهواز از کمبود ظرفیت سیلوه امام جمعه پردیس با استناد به سخنان رهبر انقلاب درباره امام صادق(ع) در پایان خاطرنشان کرد: نباید در فهم طرح‌های ائمه(ع) ساده‌نگر باشیم. تقیه، مصلحت و صبر امام بخشی از نقشه الهی بود و انقلابی‌گری ناآگاه می‌تواند به اندازه دشمنان اهل‌بیت(ع) آسیب‌زا باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1421150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزینه سرمربیگری تیم ملی پرتغال مشخص شد

بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرقانونی، برای ما یک اولویت است

توئیت بقایی درباره دور سوم گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران و آمریکا

سقوط تتر با پرواز عراقچی به مسقط؛ دلار در حال ریزش

سقوط قیمت تتر با پرواز عراقچی به مسقط/دلار ریزشی شد

توئیت مشاور سیاسی رهبر انقلاب ساعاتی پیش از آغاز دور سوم مذاکرات با آمریکا

بقایی: مصمم به صیانت از حقوق ملت ایران برای استفاده از انرژی هسته ای هستیم

قیمت طلا | قیمت دلار | قیمت سکه | قیمت بیت کوین امروز 5 اردیبهشت ماه 1404 + جدول قیمت

جمهوری اسلامی با اقتدار برای رفع کامل تحریم‌ها ایستاده است

ابرهیم یزدی: علت مخالفت ملت ما با آمریکا کودتای 28 مرداد است

جزییاتی جدید از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

تاکید مردم یمن بر ایستادگی در کنار ملت فلسطین

مذاکرات صرفاً به موضوع هسته‌ای محدود است

سقوط دلار و تتر همزمان با پرواز عراقچی

خبر مهم درباره قیمت دلار / کاهش ادامه دارد؟

تعمیق اتحاد آذربایجان و گرجستان؛ شراکت راهبردی در قفقاز

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

پرداخت کالابرگ در دولت چهاردهم ادامه می یابد؟

ساخت نیروگاه هسته ای جدید ایران با همکاری روسیه

دومین نشست شورای سیاستگذاری هفدهمین رویداد بین المللی صنعت مالی ایران برگزار شد

ترکیب منتخب لیل اگر ستارگان خود را نمی‌فروخت با حضور رافائل لیائو، هازارد و اوسیمن

بازگشت چین به تجارت نفت روسیه

توافق مسکو و تاشکند درباره سرمایه گذاری در افغانستان

اکسپو 2025 نقطه عطف تجارت ایران و افغانستان

آماده همکاری همه‌جانبه با شیعیان افغانستان هستیم

واکنش جالب علم‌الهدی به روند مثبت مذاکرات ایران و آمریکا

خبر فوری ترامپ درباره توافق ایران و آمریکا

تحلیل مشاور رهبر انقلاب از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا

هدف آمریکا از مذاکرات نفود، تفرقه‌افکنی و مانع از پیشرفت کشور است

محورهای دیدار و رایزنی ویتکاف با پوتین چه بود

طوفان طبس،هیمنه آمریکا را شکست

کشوری مثل آمریکا که برخی به آن چشم دوخته‌اند اکثریت مردم آن کارگر هستند

اکران سرود طوفان طبس به مناسبت سالروز شکست آمریکا

آیت‌الله علم‌الهدی: خدای طوفان شن در صحرای طبس همان خدای امروز در عرصه سیاست و مذاکرات است

پاسخ سرد واشنگتن به پیام گرم باکو برای ترامپ

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند / امیدواری به پیشرفت مذاکرات و توافق با آمریکا

چه کسی بیشترین پول را برای هوش مصنوعی از سال 2013 تا 2024 خرج کرده؟

آیت‌الله علم‌الهدی: خدای طوفان شن در صحرای طبس همان پروردگار امروز در عرصه سیاست و مذاکرات است

رونمایی ترامپ از آغازگر درگیری اوکراین با روسیه

سفر وزیر امور خارجه به مسقط برای دور سوم گفتگوهای غیرمستقیم با آمریکا

مذاکرات با آمریکا باید منافع ملت را تضمین کند

عراقچی وارد مسقط شد؛ آغاز دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا از روز شنبه (6 اردیبهشت 1404)

ریزش دلار ادامه دارد/ تتر هم به کانال 70 سقوط کرد!

آمریکا با استقرار طولانی مدت خود در آسیا و اقیانوسیه این منطقه را ناامن کرده است

عقب نشینی طلای جهانی با شایعه توافق تجاری چین و آمریکا

عراقچی وارد مسقط شد؛ مذاکرات ایران و آمریکا در ایستگاه سوم

مین‌گذاری در مسیر مذاکرات ایران و آمریکا | چالش‌های مذاکرات فنی ایران و آمریکا

ترامپ: اوکراین مقصر آغاز جنگ با روسیه است

عراقچی وارد عمان شد