ایرانیان جهان

آخرين مطالب

معاون وزیر تعاون: آرزو داریم افزایش حقوق را هر 6 ماه یک بار، متناسب با تورم، اعمال کنیم اخبار ایران

معاون  وزیر تعاون: آرزو داریم افزایش حقوق را هر 6 ماه یک بار، متناسب با تورم، اعمال کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شیرینی افزایش 45 درصدی حقوق و دستمزد کارگران زمانی به دل آنان می‌نشیند که با کنترل تورم همراه باشد.
انوشیروان محسنی بندپی 6 اردیبهشت، در ششمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه که در مجموعه ورزشی کارگران مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در مجلس و دولت بر این باوریم که شیرینی این افزایش حقوق زمانی به کام مردم خواهد نشست که تورم مهار شود. آرزوی ما این است که بتوانیم افزایش حقوق و دستمزد را هر 6 ماه یک بار، متناسب با نرخ تورم، اعمال کنیم؛ چراکه افزایش اسمی حقوق بدون کنترل تورم، اثر مثبتی بر زندگی مردم نخواهد داشت.
اقتصاد؛ فاکتوری تعیین‌کننده در سایر مولفه‌های توسعه
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: امروز، با شعار «وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر» گرد هم آمده‌ایم. مقام معظم رهبری در طول دو دهه گذشته، همواره بر اهمیت سرمایه‌گذاری تاکید داشته‌اند. با اینکه انقلاب ما، انقلابی فرهنگی است، اما ایشان سرمایه‌گذاری را به عنوان یک عامل کلیدی در توسعه کشور مورد توجه قرار داده‌اند؛ چراکه اقتصاد، فاکتوری تعیین‌کننده در سایر مولفه‌های توسعه است و با رونق اقتصادی می‌توان در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی و سایر حوزه‌ها نیز سرمایه‌گذاری‌های موثری انجام داد.
محسنی بند پی افزود: خوشحالم از اینکه استاندار از سرمایه‌گذاری 90 درصدی توسط بخش خصوصی در استان خراسان رضوی خبر دادند. این در حالیست که در سال 1993، یکی از رؤسای جمهور کشورهای توسعه‌یافته، در دفاع از لایحه بودجه خود در کنگره اعلام کرد که راه نجات کشورش در بخش خصوصی است.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: این اقتصاد تک‌محصولی به آفتی برای ما تبدیل شده است؛ متاسفانه نفت خام می‌فروختیم و معیشت مردم را تأمین می‌کردیم. تحریم‌ها، علی‌رغم سختی‌ها و مشکلاتی که برای کشور ما به همراه داشت، خیراتی نیز به همراه داشت و آن این بود که ما متوجه شدیم نباید تا این حد به ذخایر عظیم نفتی خود وابسته باشیم؛ ما ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم.
وی گفت: اگر یک استان می‌تواند امروزه 90 درصد اقتصاد خود را با بخش خصوصی اداره کند، تقریباً می‌توان گفت که تمام استان‌های ما این توانایی را دارند. کافی است از همین نزدیکی‌ها شروع کنیم؛ استان خراسان شمالی، گلستان، مازندران، گیلان، تهران و استان‌های جنوبی. تمام استان‌های ما سرشار از موهبت‌های الهی هستند.
سرمایه‌گذاری؛ راه عبور از چالش وابستگی اقتصاد به نفت است
محسنی بندپی با اشاره به اینکه وابستگی اقتصاد ما به نفت باعث شده که متأسفانه امروز دچار چالش شویم، عنوان کرد: راه عبور از این چالش، سرمایه‌گذاری است؛ اما ایجاد وفاق برای سرمایه‌گذاری، موضوعی بسیار جدی‌تر از خود سرمایه‌گذاری است. اگر در تمامی نهادهای ما وفاق برای سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، هر سرمایه‌گذاری جرأت سرمایه‌گذاری پیدا می‌کند.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما تاکنون نتوانسته‌ایم بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران داخلی فراهم کنیم. نگاه ما در حال حاضر به سرمایه‌گذاران خارجی نیست، اگرچه می‌دانیم یکی از دلایلی که آمریکا را به پای میز مذاکره با ایران کشانده، حرص و طمع آن‌ها برای سرمایه‌گذاری در ایران است.
وی با بیان اینکه تمرکز ما بر سرمایه‌گذاران داخلی است، افزود: از همکارانم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار، معاونین و رؤسای ادارات تقاضا دارم که بستر را برای سرمایه‌گذاری نخبگان اقتصادی این کشور فراهم کنند و اجازه ندهیم این سرمایه‌ها از کشور خارج شوند. من پشت تریبون مجلس گفتم که هیچ دستی از آستین هیچ بیگانه‌ای برای اصلاح امور این کشور بیرون نخواهد آمد، مگر دستان خودمان و هیچ کس برای ایران دلسوزتر از خودمان نخواهد بود؛ پس باید این توهمات را کنار بگذاریم.
بندپی بیان کرد: در سفر به آذربایجان شرقی یکی از درمانگاه‌های تأمین اجتماعی در یکی از شهرستان‌ها، دستگاه دیجیتال تصویربرداری به ارزش پنج میلیارد تومان گذاشته بودیم، اما چون نیروی انسانی آن توسط وزارت بهداشت تأمین نشده بود، این دستگاه کاملاً بلااستفاده مانده بود. این نشان می‌دهد که وفاق برای سرمایه‌گذاری تنها وفاق با بخش خصوصی نیست، بلکه حتی در بخش دولتی نیز باید با هم وفاق داشته باشیم تا بتوانیم از سرمایه‌های این مملکت استفاده کنیم. از طرفی خیلی فاجعه است که وزارت بهداشت زحمت بکشد و نیروی انسانی را تأمین کند، اما تجهیزات کافی برای این کار وجود نداشته باشد. پس وفاق در کنار سرمایه‌گذاری باید وجود داشته باشد تا بتوانیم به سمت توسعه و ایرانی توسعه‌یافته حرکت کنیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به موضوع «ایران ماهر» گفت: سال‌هاست که نظام آموزش ما اصطلاحاً «knowledge-based education» است؛ یعنی آموزش بر مبنای دانش، مدرک و رتبه علمی؛ لذا آموزش بر مبنای مهارت، امروز شعار جدی دولت چهاردهم و به ویژه آقای دکتر میدری است و تمام تلاش ایشان برای همین آموزش بر مبنای مهارت است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1422400/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرزنشینان آذربایجان غربی باید سهم مناسبی از اقتصاد مرز داشته باشند

چین تعرفه برخی از کالاهای آمریکایی را لغو می‌کند

تون کوین بریج در روز 20 اردیبهشت تعطیل می‌شود!

چین تعرفه برخی کالاهای آمریکایی را لغو می‌کند

برگزاری دور جدید نشست وزرای خارجه کشورهای آسیای میانه و چین

توقف تجارت افغانستان و هند با افزایش تنش‌ها در کشمیر

گزارش منبع آگاه درباره ادعای مطرح شدن موضوع «غنی‌سازی صفر» در مذاکرات امروز

در دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟ + فیلم

سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا طرفدار تراکتور است!

پنجره ها در مسقط همچنان باز است

حملات آمریکا به صنعا و صعده در یمن

حمله جنگنده‌های آمریکا به صنعا

انتشار ارزیابی آمریکایی‌ها از دور سوم مذاکرات در رسانه‌های غرب

تأثیر آنی دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا بر قیمت دلار +عکس

حمله جنگنده‌های آمریکا به صنعا و صعده

حمله آمریکا به صنعا و صعده در یمن

ایران انحصار آمریکا در نانوداروی سرطان را شکست

در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا چه گذشت؟

تکذیب خبر جنجالی درباره مذاکرات امروز ایران و آمریکا

طعنه سنگین به ترامپ در مراسم تشییع «پاپ» | یادآوری شدیدترین انتقاد پاپ فقید

سه ملوان روس در حملات آمریکا به یمن زخمی شدند

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟

همسویی مواضع تندروهای داخلی با مطالبات اسراییل نگران‌کننده است

تحقیر گردشگران اسرائیلی به سبک ژاپنی

حملات آمریکا به 2 استان یمن

صداهای انفجار در مهران مربوط به انهدام مین در خاک عراق است

صداهای انفجار در مهران مربوط به چیست؟

وزارت خارجه عراق حادثه انفجار بندر رجایی را تسلیت گفت

صدای انفجارهای مکرر در مهران؛ جزئیات ماجرا و توضیحات فرماندار

صدای انفجارها در مهران مربوط به عراق بوده است

دستور نخست‌وزیر عراق برای ارائه کمک فوری به ایران

علت صداها در مرز مهران مشخص شد / فرماندار مهران اطلاع رسانی کرد

امضای قرارداد همکاری صداوسیما و بیمه دی/ تعهد به ارتقاء خدمات درمانی و حفظ رضایتمندی بیمه‌شدگان

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

اعلام آمادگی ایران برای کاهش تنش میان پاکستان و هند

ایران آماده میزبانی از 19 وزیر آفریقایی در نمایشگاه ایران ــ آفریقا

کشف 414 حلقه لاستیک احتکاری 10 میلیاردی در ملکان

همکاری مشترک برای مقابله با پدیده شوم تروریسم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

حضور شرکت فولاد خوزستان در سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

آذربایجان‌غربی؛ شاهراه ارتباطات بین المللی

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

واکنش خاص ورزشکاران سوئیسی به جنایات رژیم صهیونیستی

تشدید گسل‌های اجتماعی صهیونیست‌ها با فرار حریدیان از خدمت

هلاکت 2 نظامی صهیونیست در درگیری با مقاومت در غزه

غزه: با بحران شدید دارو مواجه ه‍ستیم

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها