صادرات ایران ظرفیت سه برابر شدن را دارد
قاره آفریقا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش بازار، محمد لاهوتی، رئیس کمیسیون صادرات اتاق ایران، در نشست خبری با بیان اینکه اکسپو موقعیتی برای نمایش توانمندیهای صادراتی کشور است، اظهار کرد: اکسپو در حوزه تجارت خارجی نقش مهمی در شناسایی ظرفیتها و معرفی کالاها و برقراری روابط تجار با طرفهای خارجی دارد.
او با اشاره به هدفگداری تجارت 10 میلیارد دلاری با کشورهای آفریقایی در سال جاری، ادامه داد: رسیدن به این هدف سخت نیست اما الزاماتی نیاز دارد.
یکی از این الزامات با توجه به مسافت زیاد قاره آفریقا با ایران، رفع موانع حمل و نقل است. رئیس کنفدراسیون صادرات ایران به ضرورت برقراری حمایتهای سازمان توسعه تجارت به ویژه در تعریف مشوقهای صادراتی به آفریقا اشاره و اظهار کرد: تسهیل روابط بانکی در تجارت با کشورهای آفریقایی نیز از دیگر الزامات بسیار مهم است.
او تاکید کرد: قاره آفریقا یکی از واردکنندگان محصولات کشاورزی ایران است که سرمایه گذاری مشترک به ویژه در زمینه ادوات کشاورزی فرصت خوبی برای همکاری دو طرف خواهد بود.
لاهوتی با اشاره به رکوردزنی میزان صادرات ایران در سال 1403 و عبور آن از 58 میلیارد دلار، گفت: این میزان متناسب با پتانسیلهای کشور نیست و امکان افزایش آن تا سه برابر وجود دارد. در این میان باید نگاه ویژه ای به آفریقا به عنوان بازار جدید داشته باشیم. در صورت موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا یکی از اهداف مهم در ایجاد گسترش و تنوع بازار، قاره آفریقا خواهد بود.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1424416/