ایرانیان جهان - ندا اظهریخبرنگار آمریکا سالهاست بهعنوان مقصد نخست دانشجویان بینالمللی در دنیا شناخته میشود و با امتیازهایی که دارد توانسته دانشجویان زیادی را از اقصی نقاط جهان به خود جلب کند. به گزارش ceoworld، تعداد دانشجویان بینالمللی در آمریکا در سال 2023 به حدود یک میلیون و 57 هزار و 188 نفر رسید که در مقایسه با 948 هزار و 519 دانشجوی خارجی در سال 2022، با 11.
46 درصد رشد روبهرو شده است. آمریکا درمجموع، 17 درصد از کل دانشجویان دنیا را به خود جذب کرده است. بیشترین کشورهایی که دانشجویان خارجی به آمریکا اعزام میکنند، چین، هند و کرهجنوبیاند.
این تعداد دانشجوی بینالمللی با تزریق بیش از 40 میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا و حمایت از بیش از 368 هزار شغل، سهم اقتصادی قابلتوجهی دارند. هزینههای آنها بسیار فراتر از شهریههای دانشگاهی بوده و هزینه اجاره مسکن و تغذیه را نیز دربرمی گیرد. آموزش عالی به یکی از صادرات برتر آمریکا تبدیل شده و طبق دفتر تحلیل اقتصادی آمریکا بهعنوان دهمین صادرات پیشرو در رتبهبندی قرار گرفته است. این عنوان صادراتی درواقع واردات دانشجویان بینالمللی را شامل میشود که منابع مالی آن وارد اقتصاد آمریکا میشود.
نرخ تولید ناخالص داخلی (GDP) آمریکا در سال 2023 به رقمی بالغ بر 27 هزار و 360 میلیارد دلار رسید و لقب بزرگترین اقتصاد جهان را در سال 2023 از آن خود کرد. با توجه به تزریق 40 میلیارد دلاری دانشجویان بینالمللی به اقتصاد آمریکا، سهم درآمد حاصل از دانشجویان خارجی در آمریکا از GDP این کشور حدود 0.14 درصد است. بوستون با بیش از 50 کالج، بیش از 60 هزار دانشجوی بینالمللی خود بهره میبرد و تقریبا دو میلیارد و 700 میلیون دلار به این منطقه کمک میکند. فیلادلفیا نیز مزایای اقتصادی بالایی دارد و رتبه پنجم را در آمریکا در جذب دانشجویان بینالمللی دارد و در پاییز 2024 حدود 17 هزار دانشجوی بینالمللی را به خود جذب کرده است. درحالیکه دانشکدههای خصوصی معتبر دانشجویان بسیاری را جذب میکنند، دانشگاهها و کالجهای دولتی مقصد اصلی برای دانشجویان بینالمللیاند.
متن کامل گزارش ندا اظهری، خبرنگار گروه دانشگاه را در روزنامه فرهیختگان بخوانید.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
عضو تلگرام آفتاب نو شدی؟ اگه نه تا دیر نشده کلیک کن آخرین اخبار ورزشی رو اونجا ببین
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1225374/سود-40-میلیارد-دلاری-اقتصاد-آمریکا-از-دانشجویان-خارجی