ایرانیان جهان - به نقل از «asianews»، بر اساس گزارش سازمان ملی گردشگری ژاپن، سال گذشته یک میلیون گردشگر مسلمان از اندونزی و دیگر کشورهایی اسلامی از ژاپن دیدن کردند.
سوی سازمان ملی گردشگری ژاپن اعلام کرد، تعداد بازدیدکنندگانی که تنها از کشور مسلمان نشین اندونزی به ژاپن میآیند در سال 2016 میلادی به 270 هزار نفر رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد 32.
1 درصدی داشت.
ژاپن برای پذیرایی از بازدیدکنندگان مسلمان، «بهشت حلال» را در کیوتو راهاندازی کرده است تا گردشگران از غذاهای ژاپنی که دارای گواهی حلال هستند، لذت ببرند.
«بهشت حلال» یک مکان تازه افتتاح شده در منطقه «شیجو-کاواراماچی» کیوتو است که به غذای حلال اختصاص دارد.
این ساختمان چهار طبقه برای مسلمانانی که در یافتن رستورانهای مطلوب خود دچار مشکل هستند، یک مکان آرامش بخش است.
محبوبیت این مجموعه به لطف پستهایی در رسانههای اجتماعی در مورد نسخههای حلال غذاهای محبوب ژاپنی از جمله «رامن»، کاسههای برنج «سوکیاکی» و کتلتهای گوشت گاو در حال افزایش است.
این ساختمان مجهز به نمازخانه نیز میباشد تا گردشگران مسلمان بتوانند در همان مکان که از خوردن غذای حلال لذت میبرند مناسک عبادی خود را هم انجام دهند.
این ساختمان توسط شرکت «استفرانتیر»، اپراتور رستورانهای منطبق با حلال در توکیو اداره میشود.
«ساتوشی شیماسوئه»، مدیر اجرایی «استفرانتیر» میگوید: امیدوارم حضور این مکان باعث شود مردم احساس کنند که ژاپنیها از مسلمانان استقبال می کنند.
انجمن گردشگری شهر کیوتو تخمین می زند که حدود 330 هزار گردشگر از آسیای جنوب شرقی و خاورمیانه از ژانویه تا ژوئیه امسال در امکانات اقامتی این شهر اقامت داشتهاند.
رستورانهای سنتی ژاپنی «ریوتی» نیز برای پذیرایی از مسلمانان غذاهای دارای گواهی حلال ارائه می دهند.
«حسنی نبیله» از اندونزی که در یکی از این رستورانها کار میکند در این باره میگوید: من بسیار مفتخرم که برای خوشحالی همکیشان خود فعالیت میکنم و خوشحالم که میبینم که گردشگران مسلمان از وعدههای غذایی خود لذت می برند.
این در حالی است که با وجود افزایش سریع تعداد گردشگران مسلمان به ژاپن، رستوران های کمی غذاهای حلال ارائه می دهند.
به گفته شورای کیوتو برای امور شرعی و حلال، تنها حدود 20 رستوران در این شهر وجود داشته که این شورا برای آنها گواهی حلال را صادر کرده است و البته بسیاری از آنها نیز پس از دوره شیوع ویروس کرونا بسته شدند.
این شورا می گوید که مدیریت غذای حلال به عنوان یک تجارت آسان نیست، زیرا تهیه مواد اولیه هزینه زیادی دارد و رستورانها باید فرآیند پخت جداگانهای را دنبال کنند که باید در فضای آشپزخانه محدود انجام شود.
کشور ژاپن با توجه به افزایش حضور بازدیدکنندگان مسلمان در این کشور مدتهاست توجه خود را به چگونگی برآورده کردن نیازهای این گروه از گردشگران معطوف کرده است.
منبع: خبرگزاری شبستان
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1225555/«بهشت-حلال»-برای-استقبال-از-گردشگران-مسلمان-در-ژاپن