ایرانیان جهان
مایکروسافت: روزانه 600 میلیون حمله سایبری با کمک هوش مصنوعی پیشرفته رخ می‌دهد
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 21:19:48
ایرانیان جهان - به‌گزارش تک‌ناک، مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد که مجرمان اینترنتی و گروه‌های وابسته به دولت‌ها روزانه بیش از 600 میلیون حمله سایبری انجام می‌دهند. این حملات که از‌جمله آن‌ها می‌توان به حملات باج‌افزاری اشاره کرد، با هدف سرقت اطلاعات و کسب درآمد صورت می‌گیرند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
هوش مصنوعی مولد نیز به‌عنوان ابزاری پیشرفته در حمله های سایبری نقش فزاینده‌ای پیدا کرده است.
طبق گزارش دفاع دیجیتال مایکروسافت 2024، حملات سایبری با همکاری گروه‌های مجرمانه و دولت‌ها افزایش یافته است و ابزارها و تکنیک‌های مشترک در بین آن‌ها رد‌و‌بدل می‌شود. مایکروسافت هشدار داده است که گروه‌های دولتی برای کسب منافع مالی و جمع‌آوری اطلاعات حساس و سوءاستفاده از فناوری‌های پیشرفته در این حملات دست به همکاری‌های گسترده‌ای با مجرمان سایبری زده‌اند. این همکاری‌ها به‌ویژه بر جمع‌آوری اطلاعات نظامی و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های امنیتی تأکید می‌کند.

ایرانیان جهان

همکاری مجرمان سایبری با دولت‌هاتمرکز چین بر مناطق حساستهدیدهای سایبری در آستانه انتخابات آمریکاکشورهای هدف حملات سایبریتلاش برای مقابله با تهدیدهای سایبریهمکاری مجرمان سایبری با دولت‌ها نئووین می‌نویسد که مایکروسافت در این گزارش به نقش پررنگ دولت‌ها در حملات سایبری اشاره کرده است. ردموندی‌ها از روسیه و چین و کره‌شمالی به عنوان نمونه‌هایی از کشورهایی نام برده‌اند که در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهند. برای مثال، روسیه بخش‌هایی از عملیات جاسوسی سایبری خود را به گروه‌های جنایی واگذار کرده است. به‌طور خاص، در ژوئن 2024، گروهی مشکوک به جرایم سایبری از بدافزارهای رایج برای نفوذ به دستگاه‌های نظامی اوکراین استفاده کرد و دست‌کم 50 دستگاه نظامی این کشور را به کنترل خود درآورد.
کره‌شمالی نیز به‌تازگی به عرصه باج‌افزارها وارد شده است. بر‌اساس یافته‌های مایکروسافت، یکی از گروه‌های سایبری از کره‌شمالی نوعی باج‌افزار سفارشی به نام FakePenny را توسعه داده است. این گروه پس از سرقت اطلاعات از شبکه‌های مورد‌حمله، آن را در سازمان‌های دفاعی و هوافضا مستقر کرده است. این نشان‌دهنده انگیزه‌های دوگانه جمع‌آوری اطلاعات و کسب درآمد است.
تمرکز چین بر مناطق حساس درباره‌ چین نیز مایکروسافت اعلام کرد که هدف‌گذاری‌های سایبری این کشور در سال‌های اخیر تفاوت چندانی با گذشته نکرده است. تایوان به‌‌عنوان یکی از اهداف اصلی این حملات مطرح شده است و کشورهایی در جنوب‌شرقی آسیا نیز همچنان آماج حملات مستمر قرار دارند. شدت حملات سایبری چین به‌طور خاص در این مناطق جغرافیایی همچنان زیاد است.
تهدیدهای سایبری در آستانه انتخابات آمریکا مایکروسافت به تهدیدهای سایبری در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده در سال 2020 نیز اشاره و اعلام کرده است که تلاش‌هایی برای جلوگیری از دخالت‌های خارجی در این انتخابات صورت گرفته است. اگرچه در‌حال‌حاضر نیز شواهدی از تلاش‌های مشابه وجود دارد، شدت نگرانی‌ها درمقایسه‌با دوره قبلی کاهش یافته است.
طبق این گزارش، روسیه و کره‌شمالی و چین به استفاده از مسائل ژئوپلیتیکی برای تشدید اختلافات داخلی و کاهش اعتماد عمومی به فرایند انتخابات دموکراتیک ادامه داده‌اند. از بین این کشورها، روسیه بیشترین فعالیت را در این زمینه کرده است و با تکیه بر مسائل حساس سیاسی، تلاش می‌کند تا اعتماد عمومی به انتخابات را تضعیف کند.
کشورهای هدف حملات سایبری علاوه‌بر ایالات متحده و بریتانیا، کشورهای درگیر در تنش‌های نظامی و منطقه‌ای نیز هدف حمله های سایبری متمرکز بر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند. به‌گفته مایکروسافت، کشورهایی مانند اسرائیل، اوکراین، امارات متحده عربی و تایوان بیشترین آسیب را از این حملات دیده‌اند.
تلاش برای مقابله با تهدیدهای سایبری مایکروسافت تأکید کرده است که برای مقابله با این تهدیدهای سایبری، به همکاری و تعهد مشترک میان بخش‌های خصوصی و دولتی نیاز است. این همکاری‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که مهاجمان نتوانند از مزیت‌های تکنولوژیکی برتری برخوردار شوند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1234519/مایکروسافت--روزانه-600-میلیون-حمله-سایبری-با-کمک-هوش-مصنوعی-پیشرفته-رخ-می‌دهد
بستن   چاپ