متناسب سازی قیمت نان در خوزستان در گرو افزایش کیفیت پخت
شنبه 26 آبان 1403 - 20:30:39
|
|
ایرانیان جهان - محمد راضی جلالی شنبه در شورای آرد و نان خوزستان در محل سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: دستگاههای اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس آنالیز هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند. وی با بیان اینکه تنوع پخت نان در استان وجود ندارد افزود: مردم انتظار دارند که نانهای متنوعی در خوزستان پخت شود، صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بر توجه و اهمیت به پخت نان با ارزش غذایی بالا در استان تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال نان سنگک از جمله نانهایی است که ارزش غذایی بالا دارد. راضی جلالی انجام متناسب سازی نرخ نان را درگرو بهبود کیفیت نان عنوان کرد و افزود: کیفیت نان در خوزستان پایین است و مردم از این شرایط بسیار ناراضی هستند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: توجه به وضعیت معیشت مردم برای قیمت گذاری نان بسیار اهمیت دارد و وزارت کشور نیز اختیارات مشخصی برای متناسب سازی قیمت نان پیشنهاد داده است. وی با انتقاد از تعطیل بودن تعداد زیادی از نانواییهای استان در نوبت صبح اظهار کرد: این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است و باید در این خصوص چاره اندیشی کرد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با گله مندی از نظارت ناکافی بر نحوه عرضه کالای اساسی در استان گفت: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد نظارت بر عرضه محصولات کشاورزی تا یک مرحله بعد از فرآوری بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است به عنوانمثال این سازمان بر نحوه حمل و توزیع آرد باید نظارت داشته باشد، اما متاسفانه ایننظارت به درستی انجام نمیشود. 285 روز آلوده در سال گذشته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: رییس جمهور در اقدامی شجاعانه مازوت سوزی در برخی نیروگاههای تولید برق کشور را لغو کرد، مازوت سوزی آلودگی بسیار زیادی را برای کشور به همراه داشت. وی با بیان اینکه سال گذشته از 365 روز، هوای خوزستان در 285 روز آلوده بود گفت: ضروری است برای تامین انرژی واحدهای تولیدی و کاهش آلودگی، به سمت مصرف بهینه و تعادل در تراز مصرف انرژی پیش رفت و تا جای ممکن از مازوت سوزی جلوگیری کرد. راضی جلالی ادامه داد: واحدهای تولیدی نیز باید به سمت تولید انرژی از منابع طبیعی همچون خورشید حرکت کنند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان یادآورشد: طرحی مبنی بر تولید انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی استان با استفاده از پنلهای خورشیدی به استاندار خوزستان ارائه شده تا کمتر شاهد آلودگی هوا و مازوت سوزی در استان باشیم. در خوزستان سه هزار نانوا با سهمیه آرد دولتی فعال هستند. منبع:ایرنا
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1268176/متناسب-سازی-قیمت-نان-در-خوزستان-در-گرو-افزایش-کیفیت-پخت
|