همکاری ایران و ژاپن در حوزه آب و غذا به نفع منطقه است
شنبه 3 آذر 1403 - 12:54:29
|
|
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج ، «غلامرضا نوری قزلجه» در دیدار با «تسوکادا تاماکی» سفیر ژاپن افزود: روابط عمیق ایران و ژاپن در مسایل زیستمحیطی به ویژه آب، زمینه مناسبی برای گسترش مراودات میان دو کشور است. اظهار داشت: مقاومت دو ملت ایران و ژاپن در برابر متجاوز، از مهمترین اشتراکات فرهنگی دو کشور است و ایستادگی در برابر شداید جنگ و آبادانی میهن به دست مردم در تاریخ معاصر، الگوی خوداتکایی و مقاومت را به نمایش گذاشته است. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان وی، انتقال دانش فنی پیشرفته ژاپن در کشاورزی مبتنی بر استفاده حداکثری از منابع تولید محدود را از نکات بارز در مذاکرات دو کشور برشمرد و تصریحکرد: ایران آماده همکاری در بخش افزایش بازده با استفاده از فناوریهای نوین است. نوری قزلجه، خوداتکایی ایران در تولید غذا و توسعه کشاورزی در بخشهای مکانیزاسیون، خدمات فنی مهندسی، دامپزشکی و تولید دارو و واکسن دامی، زنجیره تولید مرغ و تخممرغ، محصولات جالیزی، سبزی و صیفی و تامین امنیت غذایی 90 میلیون نفر با توجه به اقلیم سخت و تحریمهای ظالمانه در حوزه غذا را قابل توجه دانست. وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور، گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پنیر ایرانی را تجربه خواهند کرد. وی، آمادگی کشورمان در برپایی دورههای آموزشی کوتاهمدت کاربردی در فناوریهای نوین کشاورزی به ویژه در بخش مصارف آب را یادآور شد و خاطرنشان کرد: اقدامات عملی ژاپن در بهرهوری برنج و آبیاری کشاورزی مورد نظر ما است و آماده تبادل کارشناس در این زمینه هستیم.
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1275204/همکاری-ایران-و-ژاپن-در-حوزه-آب-و-غذا-به-نفع-منطقه-است
|