ایرانیان جهان - مخاطب24- مواد غذایی زیادی وجود دارند که در طول فصل سرما به شما کمک میکنند تا گرم بمانید و مواد مغذی مورد نیاز بدن را در این فصل دریافت کنید، برخی از این موارد عبارتند از:
1. ادویهها دارچین برای پیشگیری از احساس سرما و گرم نگه داشتن دستها و پاهایی که هر لحظه احساس سرما میکنند انتخاب خوبی است. یک فنجان چای دارچین برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان مفید است.
اگر هم دچار سرماخوردگی شدید، برای رفع درد و کاهش تب میتوانید از جوشانده زنجبیل استفاده کنید.
2. شیر گرم لبنیات حاوی مقدار زیادی ویتامین B 12 و A، پروتئین و کلسیم هستند که سلامت کلی را تقویت میکنند. نوشیدن روزانه شیر گرم به شما کمک میکند که در برابر بیماریهای فصلی ایمن بمانید.
3. میوهها میوههایی با فیبر بالا مانند نارگیل و سیب انتخابهای ایدهآلی در فصل سرما هستند و با تولید گرما در بدن، دمای مطلوبی را برای اندامها به ارمغان میآورند. مرکباتی مانند گریپ فروت و پرتقال نیز منبع عالی ویتامین C هستند و میتوانند ایمنی بدن را تقویت کرده و به خوبی با ویروسها مبارزه کنند. انار نیز به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی به مبارزه با رادیکالهای آزاد و مقابله با آنفلوانزا و تقویت ایمنی کمک میکند.
4. آجیل و خشکبار مغزهایی مانند بادام، گردو، بادام هندی و پسته خوراکیهای مفیدی برای فصل سرما هستند؛ متابولیسم را سرعت میبخشند، سرشار از چربیهای سالم هستند، دمای بدن را افزایش میدهند و باعث میشوند احساس گرما کنید.
5. سبزیجات ریشهدار سبزیجات ریشهدار مانند هویج، چغندر و شلغم از بهترین خوراکیهای طبیعی در فصول پاییز و زمستان هستند. مصرف این سبزیجات به صورت آبپز، خام یا برشتهشده، ویتامین A و C و بتاکاروتن مورد نیاز بدن را تأمین میکند.
با سرد شدن هوا، متابولیسم به منظور حفظ انرژی و گرم نگه داشتن بدن کاهش مییابد. این یکی از دلایلی است که باعث میشود در نیمه دوم سال احساس خواب آلودگی و بیحالی کنیم. مصرف غذاهایی که علاوه بر تنظیم دمای بدن، بتوانند سطح انرژی را نیز افزایش دهند، در این فصول ضروری است. قابلیتهای جدید اینستاگرام
جهانگیر درویش ـ طراح و معمار ایرانی ـ در سن 91 سالگی درگذشت. عکسهای هوایی و چشمگیر از تهران
گزارشی از فایننشال تایمز براساس بیانیههای مالی تلگرام نشان میدهد که این شرکت با وجود درگیریهای قضایی پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، در فرانسه سود هنگفتی را در جهان کریپتو و داراییهای دیجیتال از آن خود کرده است. براساس این گزارش مالی که البته مورد حسابرسی قرار نگرفته است، ارزش داراییهای دیجیتال این پیامرسان در پایان نیمه اول سال 2024 در قیاس با آخرین آمار مربوط به پایان سال گذشته، در حدود یک میلیارد دلار افزایش یافته است. شما نباید کنجد بخورید
بیست و سومین دوره جشن سینمایی و تلویزیونی حافظ در آذرماه 1403 برگزار شد و برخی از بازیگران سینما تلویزیون به همراه همسرانشان در این مراسم شرکت کردند که قابهای دو نفره شان را مشاهده میکنید. برگزیده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر میگذارد. سردردهایی که باید جدی گرفت
جستجو پیوندها خبرنامه نظرسنجی Rss درباره ما تماس باما اوقات شرعی آب و هوا آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بینالملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهرهها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی درباره ما تماس باما آب و هوا اوقات شرعی نظرسنجی پیوندها جستجو خبرنامه Rss آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بینالملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهرهها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری
شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"