ایرانیان جهان - روغن زیتون
بهترین روغن برای آشپزی را بیشتر بشناسید در ادامه مقاله با ما همراه باشید .
روغن زیتون بدون تردید بهترین روغن برای مصرف روزانه در سالاد و پخت و پز است به شرطی که در معرض حرارت بالا قرار نگیرد؛ این روغن با ریزمغذیهای ارزشمند خود برای کنترل فشار خون، تنظیم قند خون به خصوص در دیابت و کاهش فرآیندهای التهابی در بدن بیرقیب است و در رژیمهای لاغری انتخابی عالی است.
روغن کنجد در ایران و کشورهای خاورمیانه اما کنجدهای کوچک و چرب پرطرفدار هستند. به جز ارده و حلوا ارده، استفاده از این دانه روغنی روی انواع نان، از سیمیت ترکی گرفته تا سنگک ایرانی، طرفداران زیادی دارد و از روغن آن نیز در پخت و پز استفاده میشود. این روغن با اسیدهای چرب ضروری فراوان و آنتیاکسیدانهای متنوع در گروه روغنهای سلامت قرار دارد.
روغن کنجد تا دهه چهارم زندگی کاربرد دارد و بعد آن روغن زیتون پرچمدار سبک زندگی سالم خواهد شد. شما بیشتر از چه روغنی استفاده میکنید؟
مرتبط: قیمت روغن خوراکی | افزایش عرضه در بازار | قیمت 800 گرمی 60 هزارتومان قیمت روغن خوراکی در روزهای پیاینی اردیبهشت اعلام شد.
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1279960/در-روز-از-چه-روغنی-استفاده-کنیم-برای-غذا-بهتر-است-؟-|-مناسب-ترین-روغن-های-آشپزی