ایرانیان جهان - به گزارش همشهریآنلاین به نقل از فارس، مرگ «جیمی کارتر» به عنوان سیونهمین رئیسجمهور آمریکا که در زمان وی انقلاب اسلامی ایران به وقوع پیوست، حائز نکات ویژهای است.
عملیات نظامی آمریکا در زمان وی علیه کشورمان با شکست فاحشی روبرو شد. کارتر در برابر بحران تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان خط امام (ره) قرار گرفت.
سفارتی که به درستی به آن لانه جاسوسی گفته میشود.
در همین راستا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا عنوان میکند که از آمریکاییها به سبب همین خلاء جمع آوری اطلاعات از درون ایران چندان که باید ایرانیان را نمیشناسند.
کارتر در مصاحبهای پس از ریاست جمهوری خود به این موضوع اشاره کرد که عدم حمله نظامی به ایران برای آزادی گروگانها، به قیمت شکست در انتخابات 1980 تمام شد. او اظهار داشت که میتوانست "ایران را از نقشه جهان محو کند" اما از این اقدام اجتناب کرد.
البته وی در زمان ریاست جمهوری خود از هیچ کوششی برای براندازی حکومت ایران مضایقه نکرد. نامه معروف وی به رئیس وقت سازمان سیا برای تغییر حکومت در ایران و برقراری یک حکومت مطیع غرب و آمریکا از جمله این موارد است.
کارتر کمتر از یکسال بعد از وقوع انقلاب اسلامی طی این نامه اعلام میکند که با استفاده از تبلیغات رسانهای و اقدامات سیاسی، اقتصادی و برقراری ارتباط با لیدرهای اپوزیسیون علیه انقلاب اسلامی تا زمان براندازی آن اقدامات لازم انجام شود.
کارتر از اقدام نظامی علیه ایران نیز بهره برد اما این اقدام به یک فاجعه در تاریخ آمریکا تبدیل شد. عملیات «پنجه عقاب» در ایران معروف به عملیات طبس؛ نام عملیاتی نظامی بود که توسط نیروی دلتا ارتش ایالات متحده در 5 اردیبهشت 1359 علیه ایران انجام گرفت که آمریکاییها مجبور شدندتجهیزات نظامی و حتی اجساد نیروهای خود را جا گذاشته و فرار کنند.
با همه این موارد ضدانقلاب که از زمان کارتر در آمریکا مورد حمایت قرار گرفتند از وی به عنوان یک فرد ضعیف و بدترین رئیس جمهور آمریکا یاد میکنند؛ این دیدگاه از این موضوع نشات میگیرد که انقلاب در زمان ریاست جمهوری وی اتفاق افتاد و آنان انتظار داشتند که همانطور که کارتر عنوان کرده ایران را از روی نقشه محو کند اما همه این ادعا روی کاغذ و بر زبان جاری بود چنین توانایی را آمریکاییها نداشتند. این درحالی بود که کارتر از هیچ کوششی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی دریغ نکرد اما عمر 100 ساله وی نیز کفاف احقاق این آرزو را نداد.
«کیوان عباسی» مدیر شبکه منحله منوتو در این خصوص مینویسد: «جیمی کارتر بیخاصیتترین رییس جمهور آمریکا، بالاخره مرد! ای کاش میموند و روز سقوط جمهوری اسلامی و آزادی دوباره مردم ایران رو میدید.»
یکی دیگر از سلطنتطلبان در این باره در شبکه ایکس مینویسد: «جیمی کارتر در 100 سالگی به درک واصل شد.حیف شد، کمی هم زنده میماند و بازگشت میهنپرستان و پهلوی به ایران را میدید، با عذاب بیشتری جانش را تسلیم عزرائیل میکرد.»
جالب است که این افراد که موجودیت خود را با حمایتهای آمریکا و شخص کارتر دارند وی را عامل سقوط رژیم پهلوی میدانند و به یک نکته اساسی یعنی مرگ کارتر و عدم تحقق اهداف براندازانه وی اشاره میکنند. ضدانقلاب در حوادث سال 1401 هم ادعا میکرد که نظام جمهوری اسلامی برف زمستانی را نمیبیند.
ادعاهایی که هر سال تمدید میشود اما به این آرزوهای بر باد رفته باید موضوع مرگ کارتر که در 100 سالگی مرد و به هدفش در قبال ایران نرسید را اضافه کرد.
کد خبر 913498 منبع: فارس برچسبها جیمی کارتر انقلاب اسلامی ایران پهلوی خبر ویژه ایران و آمریکا
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1310823/مرگ-صادرکننده-دستور-براندازی-در-ایران--سند-|-واکنش-عجیب-سلطنتطلبان-را-ببینید؛-کمی-هم-زنده-میماند-و-بازگشت-پهلوی-به-ایران-را-می-دید-با-عذاب-بیشتری