ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار فناوری ایونا به نقل از خبرآنلاین، چین با آزمایش دو جنگنده نسل ششم، چشم محافل دفاعی جهانی را به خود خیره کرده است. معرفی این جنگندهها، تنشها را برای هند که حتی فاقد جنگنده نسل پنجم است، افزایش داده است. معرفی جنگنده نسل ششم توسط چین
گزارشها حاکی از آن است که بلغارستان، آلمان، فرانسه و اسپانیا از هند دعوت کردهاند تا به برنامه Future Combat Air System (FCAS) با هدف توسعه نسل ششم جنگندهها بپیوندد.
به طور مشابه، بریتانیا، ژاپن و ایتالیا به دهلی نو پیشنهاد دادند تا در برنامه هوایی رزمی جهانی (GCAP) مشارکت کند. قابل ذکر است، هر دو پروژه بزرگ، در اختیار داشتن فناوری پیشرفته در دفاع هوایی را تضمین میکنند.
هند سرمایهگذاری قابل توجهی در پروژه جنگنده متوسط بومی خود (AMCA) انجام داده است. AMCA به عنوان یک جنگنده رادارگریز نسل پنجم با قابلیتهای موشکهای اویونیک و مافوق صوت پیشرفته طراحی شده است، هدف آن تقویت اتکا به خود هند در فناوری دفاعی است.
از آنجا که عکسهای پرواز هواپیمای KJ-3000 درست پس از انتشار تصاویر پرواز جنگندههای نسل ششم منتشر شده است، بسیاری منتظر هستند تا شاید نشانی از بمبافکن رادارگریز H20 چین هم در آسمان ببینند! از KJ-3000 چه میدانیم؟
خبر فوری نوست : تا اینجای کار مشخص است که هواپیمای KJ-3000 بر اساس هواپیمای ترابری Y-20 طراحی و ساخته شده است. این پرنده در ادامه پروژه بزرگ «چشمی در آسمان» چین به خدمت گرفته خواهد شد.
از روی عکسهای نه چندان با کیفیت منتشر شده میتوان پوشش راداری گردان «rotodome» آواکس را همراه با برآمدگی قسمت عقب بدنه مشاهده کرد.
پوشش راداری گردان به هواپیمای هشدار زودهنگام اجازه میدهد که اهداف را به صورت 360 درجه تشخیص داده و هدفگذاری کند. برآمدگی قسمت عقب نیز میتواند جایگاهی برای تعبیه سیستمهای پیشرفته ارتباطی باشد.
نیروی پیشران این هواپیمای بزرگ را موتورهای توربوفن WS-20 تامین میکنند که با تامین 31 هزار پوند رانش (تراست) هواپیما را به حرکت درمیآورد. این موتورها کاملا بومی و ساخت چین هستند.
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1315840/فناوریهای-پیشرفته-جنگنده-نسل-ششم--معرفی