ایرانیان جهان
تاکید مدیر حوزه‌های علمیه بر تقویت روابط همه جانبه ایران و عراق
يکشنبه 23 دي 1403 - 20:11:24
ایرانیان جهان - مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: تقویت همه جانبه روابط میان ایران و عراق به ویژه میان نجف و قم بسیار مهم، درست و اساسی است.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور امروز در دیدار استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر اسلامی شهر قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، با تاکید بر افزایش تعاملات استان قم با کشور عراق، اظهار کرد: بحث تبادل اقتصادی میان ایران و عراق بسیار مهم است؛ توسعه صادرات و تسهیل رفت و آمد فعالان اقتصادی دو کشور بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به لزوم تعامل و همکاری دو شهر قم و نجف تاکید کرد: قم و نجف باید در یک تعامل خوب باشد و تولیدات علمی یکدیگر را به همدیگر برسانند؛ تبادل ذخایر علمی حوزوی بسیار مهم است و تبادلات میان این دو شهر می‌تواند در ارتباط میان ایران و عراق موثر باشد.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که آمریکا، اسرائیل و سایر دشمنان انقلاب و اسلام روی آن تمرکز دارند ایجاد دوقطبی بین ایران و عراق و به ویژه دوقطبی میان قم و نجف است و در این عرصه بسیار تلاش کرده‌اند، اما رهنمود‌های مقام معظم رهبری و آیت الله العظمی سیستانی در عراق این توطئه‌ها را بحمدالله تا امروز خنثی کرده است، تلاش برای دوقطبی سازی ایران و عراق همواره از سوی دشمن مطرح بوده است که باید جلوی آن را گرفت.
اعرافی مطرح کرد: تقویت همه جانبه روابط میان ایران و عراق به ویژه میان نجف و قم بسیار مهم، درست و اساسی است. این سیاست باید جدی‌تر دنبال شود لذا توصیه من این است که برای تحقق این مهم یک کارگروهی تشکیل دهید و مدتی یک بار تشکیل شود و برای تحقق این سیاست تعامل و تقارن میان دو شهر قم نجف کار کند.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان گفت: حوزه و دانشگاه و مباحث دانشجویی مرتبط با این دو کشور را در دستور کار خود قرار دهید؛ ما سرمایه‌های خوبی اعم از دانشجو و طلبه در آنجا داریم، فارغ التحصیلان حوزه و دانشگاه در عراق بسیار مهم و اثرگذار هستند، لذا این سرمایه‌ها را ارتقاء و مورد توجه قرار دهید.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1324944/تاکید-مدیر-حوزه‌های-علمیه-بر-تقویت-روابط-همه-جانبه-ایران-و-عراق
بستن   چاپ