ایرانیان جهان - شایانیوز- مربا رو بیشتر به عنوان یک گزینه برای صبحانه در کنار کره، خامه، سرشیر و… می دونن اما جالبه که بدونید در بعضی نقاط ایران، مربا به عنوان دسر در کنار غذا هم میل میشه. انواع مرباهای خوشمزه رو با میوه ها و سبزیجات متنوع میشه درست کرد که با توجه به ذائقه تون می تونید اون ها رو آماده کنید.
مربای هویج یکی از اقتصادی ترین مرباهاست که با هزینه کم و به راحتی تهیه میشه.
اگر در تهیه مربای هویج از زعفرون، هل و گلاب استفاده کنید، مربایی خوشرنگ، خوش عطر و خوش طعم خواهید داشت. در این مطلب، طرز تهیه مربای هویج رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای هویج هویج یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
دانه هل 3 عدد یا پودر هل نوک قاشق مرباخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای هویج مرحله اول برای درست کردن مربای هویج خوشمزه، ابتدا هویج ها رو شسته و با پوست کن پوست بگیرید. حالا اون ها رو به وسیله رنده، رنده درشت کنید.
مرحله دوم داخل یک قابلمه که بهتره لعابی باشه، هویج رنده شده و شکر رو به صورت لایه لایه بریزید، در قابلمه رو بذارید و به مدت یک شب در یخچال استراحت بدید تا آب بندازه.
مرحله سوم قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید تا شروع به جوشیدن بکنه، وقتی جوشید؛ کف روی اون رو کاملا بگیرید تا مربای شفاف تری داشته باشید. اجازه بدید حدود نیم ساعتی بپزه و شهد مربا غلیظ بشه.
*اگر هویج ها کاملا پختن ولی شهد به قوام نرسید، هویج ها رو از قابلمه خارج کنید و اجازه بدید شهد به تنهایی کمی بجوشه و قوام بیاد و بعد هویج ها رو به داخل شهد برگردونید.
مرحله چهارم در طول پخت زعفران دم کرده، گلاب و هل رو اضافه کنید. در 5 دقیقه آخر پخت هم یک قاشق غذاخوری آبلیمو رو اضافه کرده و مخلوط کنید. به همین راحتی مربای هویج خوش رنگ و خوشمزه شما آماده میشه.
مرحله پنجم تا زمانی که مربای هویج کامل خنک بشه اجازه بدید داخل قابلمه بمونه و بعد از خنک شدن اون رو در ظرف شیشه ای تمیز با در محکم بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
+
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1328534/طرز-تهیه-مربای-هویج---اقتصادی-ترین-مربا-با-بهترین-عطر-و-طعم-و-رنگ