ایرانیان جهان - به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، سازوکار نظارت بر شبکه نمایش خانگی سالهاست که در کشورمان به یک چالش تبدیل شده و و با وجود اینکه نهادی به نام ساترا ماموریت نظارت و صدور مجوز فعالیت و تولیدات پلتفرم ها را عهده دار شده اما خلا قانونی در ماهیت ساترا باعث شده تا پلتفرم ها آنچنان که باید و شاید تره برای حرف ساترا خورد نکنند.
در میان همه پلتفرم های فعال در ایران اما آنهایی که با قدرت مشغول فعالیت هستند تعدادشان کمتر از انگشتان یک دست است و همین تعداد از زمان آغاز به کار فعالیتشان دارای حواشی بسیار بوده اند که در این میان و در بیشترین تعداد حواشی و جنجال ها پای فیلیمو در میان است.
اما به تازگی و در جدیدترین حاشیه ها، قرار گرفتن نام حشد الشعبی نیروی دفاع مردمی عراق به عنوان تروریست در بخشی از «گنج فیلیمو» که در مسابقهای چهار گزینه ای است مورد نارضایتی بسیاری از مردم واقع شده است.
حشد الشعبی به عنوان نیروی مقاومت مردمی در عراق سالها در برابر داعش مقاومت کرد و از جان و مال مردم عراق در برابر توحش سازمان یافته آنها دفاع کرد؛ حالا این نیروی مردمی از سوی فیلیمو همردیف داعش به عنوان گروهی تروریستی در یک مسابقه سرگرمکننده قرار گرفته است.
این اتفاق علاوه بر اینکه توهین به مقاومت مردمی کشور عراق است میتواند زمینهساز برهم خوردن روابط میان دو کشور ایران و عراق شود.
کاربران شبکه اجتماعی ایکس نیز در واکنش به این موضوع واکنش هایی داشتند که به تعدادی از آنان میپردازیم.
حامی تنها یکی از کاربران فعال در شبکه ایکس در صفحه خود چنین نوشت:
فیلیمو در سوال خودش از کاربرها اسم حشدالشعبی رو بین تروریستا آورده!
هرچی جلوی این جماعت همیشه طلبکار کوتاه بیای؛ وقیح تر و نانجیب تر میشن
اکانت امیرحسین نیز در تروریستی خوانده شدن حشدالشعبی چنین واکنشی داشت:
از نظر فیلیمو، حشدالشعبی که یکی از کلیدی ترین نیروهای محور مقاومت است؛ گروهک تروریستیه!
پ ن: نظارت؟ گشتم نبود نگرد نیست...
فرهاد نظریان از دیگر فعالین شبکه ایکس در صفحه خود نوشت:
ظاهرا فیلیمو به جای مدیریت فرهنگ اسلامی و توجه به ارزش های ملی، تنها به دنبال سود و سرمایه است.
این اشتباه بزرگ در درج نام گروه «حشد الشعبی» کنار داعش نشان از بی مسئولیتی در محتواگذاری دارد و این پیامد عدم نظارت ها بر این پلتفرم هاست.
اکانت کمیل نیز واکنش خودش را چنین مطرح کرد:
فیلیمو حشدالشعبی را گروهک تروریستی نامید...!!!
ظارها پلتفرم های نمایش خانگی نه تنها در مسائل فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی که در مسائل سیاسی و منطقه ای هم به دنبال رد کردن رد کردن خط قرمزها هستند.
اکانت موسوم به محمد نیز در صفحه خود نوشت:
تروریستی خوندن حشدالشعبی را بذارید کنار فشارها به دولت عراق برای منحل کردن این سازمان!
هرچند پس از حواشی به وجود آمده اکانت توییتری فیلیمو نسبت به موضوع پیش آمده عذر خواهی کرد و این سوال را حذف شده خواند اما مساله مهمتری که وجود دارد این است که چطور این سکوی نمایش خانگی که مجوز فعالیت خود را از نظام جمهوری اسلامی دارد اما خود را مستلزم به احترام نسبت به هم پیمانان این نظام نمی داند و از سوی دیگر برای دشمنان قسم خورده بشریت از جمله رژیم جعلی صهیونیستی که سالهاست با تحریم و ترور سعی در نابودی کشورمان دارند درب نوشابه باز میکند و فیلم هایی که توسط صهیونیست ها جهت مظلوم نمایی در واقعه دروغین هلوکاست ساخته شده را به راحتی به نمایش می گذارد.
فیلم «پسر شائول»
این فیلم درباره یک زندانی یهودی که موظف است جنازه های هم نوعان خود را بسوزاند، جسدی پیدا می کند که به گمانش جسد پسر خودش است (چون تا انتهای فیلم هم متوجه نمیشویم که جسد، واقعاً مربوط به پسرش هست یا خیر)، آن را دفن کرده و با پیدا کردن خاخامی از بین اسیران، مراسم مذهبی یهودی را برای پسر بهجا میآورد. او برای رسیدن به این خواستهاش، با عدهای از اسرا که قصد شورش در اردوگاه را دارند، همراه میشود.
«پسر شائول» فیلمی است محصول سال 2015 کشور مجارستان، به کارگردانی لاسلو نمش. این فیلم از وبسایتهای معتبر سینماییِ روتن تومیتوز و متاکریتیک به ترتیب امتیازهای، 96 و 91 را کسب کرده و موفق به دریافت جایزه ویژه هیأت داوران جشنواره کان 2015 و همچنین جایزه گلدن گلاب و اسکار فیلم غیرانگلیسیزبان در سال 2016 شده است.
فیلم «فهرست شیندلر»
این فیلم ساخته استیون اسپیلبرگ و برنده 7 جایزه اسکار و از جمله فیلمهای الکیبزرگ و زیادی تحویلگرفتهشده تاریخ سینماست. «فهرست شیندلر» در مورد رنج یهودیان در خلال جنگ جهانی دوم است جایی که در لهستان تحت اشغال آلمان نازی در جنگ جهانی دوم، اسکار شیندلر بعد دیدن بلایی که نازی ها سر یهودیان می آورند نگران کارگران یهودیش میشود و...
فیلم «پیانیست»
فیلم پیانیست به کارگردانی رومن پولانسکی و با بازی آدریان برودی در سال 2002 ساخته شد. هر دوی آنها برای بهترین کارگردانی و بهترین بازیگری برنده اسکار شدند همچنین فیلم در رشته بهترین فیلم نامه نیز برنده اسکار شد ولی بهترین جایزه این فیلم گرفتن نخ طلای بهترین فیلم درجشنواره کن آن سال بود.
داستان فیلم برگرفته از داستان زندگی ولادیسلاو اشپیلمان یکی از بهترین نوازندگان پیانو در لهستان و در زمان هولوکاست میباشد و نشان می دهد که چگونه این نوازنده مشهور یهودی برای نجات و زنده ماندن از دست نازی ها در جنگ جهانی دوم فرار میکند و چگونه امید خود را برای بهتر شدن دنیا از دست نمی دهد....
فیلم های فوق، فیلم «ایدا» و ده ها فیلم دیگر که توسط کارگردانان یهودی تبار ساخته شده تا با نشان دادن افسانه هولوکاست به عنوان ظلمی که به یهودیان در طول تاریخ گذشته از خود چهره ای مظلوم بسازند و عجیب آنکه تمامی این فیلم ها در آرشیو فیلیمو موجود است و گویی هیچ نظارت و تصمیمی برای برخورد با مبلغان یهود و مخربان جبهه مقاومت وجود ندارد.
انتهای پیام/
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1335920/از-تخریب-حشدالشعبی-تا-تبلیغ-یهود-در-فیلیمو