ایرانیان جهان
هیچ وقت نگفتیم مذاکره نشود/مشکل این است که امیرعبداللهیان مذاکره می‌کند یا ظریف؟!
چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 15:06:22
ایرانیان جهان - اصلاحات نیوز | رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه​ اسلامی گفت: به نظر می‌رسد ترامپ دنبال این است که به نحوی با ایران به تفاهم غیرمقابل برسد. اگر این طور باشد روشن نیست می‌توان سیاست جدید اتخاذ شود. در این موقعیت، ذهن روشنفکرها و تیپ اصلاح‌طلب‌ها را ببینید، خیلی راحت می‌گویند آقا اگر اف‌ای‌تی‌اف نباشد مشکلات ایران حل نمی‌شود.
اف‌ای‌تی‌اف یعنی چه؟ یعنی اینکه شما می‌خواهید در پیمانی حضور داشته باشی که کلیه اطلاعات مالی و مبادلاتی را در اختیار 39 کشور از 200 و خرده‌ای کشور قرار دهی.
مشروح گفت و گو با اسدالله بادامچیان در پی می آید:
مردم می‌پرسند که سود و نفع حزب موتلفه تا الان برای کشور چه بوده است؟ حزب موتلفه روی هر دولتی دست گذاشت، خوب از آب درنیامد. دولت احمدی‌نژاد از یک طرف و دولت مرحوم رئیسی از طرف دیگر، موتلفه کشور را با بن‌بست‌های مختلفی روبرو کرد. نظر شما چیست؟
در رابطه با مسائل دولت‌ها جریان ما همیشه تصمیم جمعی گرفته ‌است. دولت خاصه‌ی موتلفه، دولت رجایی و باهنر است. به نظرم همه قبول دارند. همچنین دولت مقام معظم رهبری است که رأی قطعی دادیم. دولت میرحسین موسوی، هیچ وقت دولت ما نبود. ما با دولت‌ها برخورد نمی‌کردیم. هر دولتی سر کار بیاید، سیاست ما روشن است اگر دولتی با رأی اکثریت مردم، تنفیذ ولایت و اجرای مراسم قانونی در خانه ملت باشد، با آن همراهی می‌کنیم و وظیفه ملی و شرعی و قانونی خود را انجام می‌دهیم.
در رابطه با دولت آقای احمدی‌نژاد، ایشان دولت موتلفه نبود. ما در آن دوره از آقای هاشمی حمایت کردیم؛ معتقد بودیم که آقای هاشمی در بازسازی بعد از جنگ خدمت زیادی کرده است و اگر ایشان بیاید می‌تواند تتمه‌ی کارهای نیمه‌تمام را کامل کند، اما دوستان این طرفِ اصولگرا پشت سر آقای احمدی‌نژاد رفتند و دوستان اصلاح‌طلب پشت سر آقای هاشمی نیامدند، و دنبال آقای معین رفتند. در نتیجه آقای هاشمی در دور اول رأی نیاورد و با آقای احمدی‌نژاد به دور دوم رفتند. ما دور دوم به اختیار گذاشتیم و بیانیه دادیم. بنابرای،ن دولت احمدی‌نژاد دولت موتلفه نیست. دولت آقای رئیسی کاملاً مورد حمایت ما بود و نظر جمع بود. دولت آقای رئیسی این همه به کشور خدمت کرد. انصافاً خدمات ایشان غیرقابل انکار است.
حزب موتلفه برای رویارویی و حل چالش های کشور مثل چالش بزرگ حجاب، مذاکره با آمریکا، اف‌ای‌تی‌اف و انواع ناترازی‌های مثل ناترازی انرژی و غیره، چه پاسخ و راه‌حلی دارد؟
در مورد حجاب، حجاب ضرورت اسلام است و کشور اسلامی نمی‌تواند کشور بی‌حجاب‌ها باشد. این روشن است. اما این کار با خشونت و برخورد انجام نمی‌شود، بلکه با کار فرهنگی انجام می‌شود، همچنان که از آغاز انقلاب تا به الان انجام شده است. ما تسلیم جوسازی‌های منفی غربی و… نمی‌شویم. دوستان اصلاح‌طلب که این حرف‌ها را می‌زنند، الان کارشان به جایی رسیده که همه‌اش منفی‌باف هستند. شما روزنامه شرق را نگاه کنید، همه‌اش منفی در منفی و ناامیدی و سیاه‌نمایی است. یک کلمه از مثبت‌ها نمی‌گویند، این کار زشت و بدی است. از تعداد 45 میلیون جمعیت زن کشور، مگر چقدر دنبال این حرف‌ها هستند؟ دو میلیون هم نیستند. 43 میلیون‌شان زن‌هایی هستند که دنبال خانواده، عفاف، حجاب و عفت هستند. ما با همین امت بزرگ، از طریق مدارا با بخش این تیپی، معتقدیم که می‌توانیم حجاب را به راحتی در کشور بر مبنای اسلام به زیبایی اجرا کنیم. اساساً بحث ‌اصلی، این حرف‌ها نیست که می‌گویند، این‌ها جوسازی است.
در مسأله مذاکره، ما هیچ وقت نگفتیم که مذاکره نشود، مذاکره بشود. منتها «چگونه مذاکره شدن» مهم است، و الّا امام حسین(ع) هم به حضرت ابوالفضل(ع) اجازه دادند در آن شب حساس با شمر مذاکره کند. مذاکره که مشکلی نیست. مشکل این است که چه کسی مذاکره می‌کند؟ امیرعبداللهیان مذاکره می‌کند یا جناب آقای ظریف؟! جناب آقای ظریف با ذهنِ رو به غرب مذاکره می‌کند، اما آقای عبداللهیان با ذهنِ رو به استقلال ملی. این مهم است. الان اعتقاد عمیق من این است که آمریکا بعد از چهل و چند سال تحریم و فشار، به جایی رسیده که باخته است. اخیراً در بین آمریکایی‌ها در پشت پرده این بحث مطرح است که چین رقیب اصلی ما در اقتصاد است، روسیه در مسأله جنگ اوکراین با قدرت عمل کرده و هند قدرت جدید می‌شود.
ما هیچ وقت نگفتیم که مذاکره نشود، مذاکره بشود. منتها «چگونه مذاکره شدن» مهم است، و الّا امام حسین(ع) هم به حضرت ابوالفضل(ع) اجازه دادند در آن شب حساس با شمر مذاکره کند. مذاکره که مشکلی نیست. مشکل این است که چه کسی مذاکره می‌کند؟ امیرعبداللهیان مذاکره می‌کند یا جناب آقای ظریف؟! جناب آقای ظریف با ذهنِ رو به غرب مذاکره می‌کند، اما آقای عبداللهیان با ذهنِ رو به استقلال ملی. این مهم است.
چرا ما با ایران، این اندازه دشمنی و تحریم کنیم که ایران با این اقتدار و بازار گسترده‌اش، همراه با روسیه و چین و هند و کشورهای مخالف آمریکا یا مقابل آمریکا شود. بهتر است با ایران در یک مذاکره به تفاهم برسیم. البته عده‌ای هم از سران خاکستری آمریکا، به تشدید تحریم‌ها نظر دارند.
به نظر می‌رسد ترامپ دنبال این است که به نحوی با ایران به تفاهم غیرمقابل برسد. اگر این طور باشد روشن نیست می‌توان سیاست جدید اتخاذ شود. در این موقعیت، ذهن روشنفکرها و تیپ اصلاح‌طلب‌ها را ببینید، خیلی راحت می‌گویند آقا اگر اف‌ای‌تی‌اف نباشد مشکلات ایران حل نمی‌شود. اف‌ای‌تی‌اف یعنی چه؟ یعنی اینکه شما می‌خواهید در پیمانی حضور داشته باشی که کلیه اطلاعات مالی و مبادلاتی را در اختیار 39 کشور از 200 و خرده‌ای کشور قرار دهی. اکثر کشورها با آمریکا همراهند. اگر بخواهی عضو آنجا شوی، همه‌ی کشورهای عضو باید اجماع کنند و دو کشور آمریکا و اسرائیل قطعاً رضایت به عضویت ایران نمی‌دهند. آن وقت واقعاً کدام تدبیر است که این آقایان از صبح تا شب در روزنامه‌های خود دنبال اف‌ای‌تی‌اف هستند؟ بدترین تحریم در ایران از دفاع مقدس تا الان برای سپاه و ارتش ما بود، الان اقتدار دفاعی را می‌بینید؟ برای کشوری که 15 همسایه دارد، تحریم معنا ندارد.
/جماران

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1335938/هیچ-وقت-نگفتیم-مذاکره-نشود-مشکل-این-است-که-امیرعبداللهیان-مذاکره-می‌کند-یا-ظریف؟!
بستن   چاپ