ایرانیان جهان
ثبت 105 پروژه عمرانی و اقتصادی بوشهر برای افتتاح در دهه فجر
شنبه 6 بهمن 1403 - 11:29:22
ایرانیان جهان - دبیر ستاد بزرگداشت دهه فجر استان بوشهر با اشاره به ثبت 105 پروژه عمرانی و اقتصادی بوشهر در سامانه منتاک برای افتتاح در دهه فجر گفت: برای این پروژه‌ها 3 هزار و 833 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، مسعود شیرافکن صبح امروز در نشست بررسی طرح‌های افتتاحیه و اجرایی ایام دهه فجر در شهرستان بوشهر، این ایام را یادآور شکستن حصر وابستگی کشور به بیگانگان دانست و اظهار داشت: ایام‌الله دهه فجر فرصت مهمی برای بازگو کردن پیشرفت‌ها در ابعاد گوناگون سیاسی، اقتصادی، عمرانی، آموزشی، کشاورزی و خودکفایی در بخش‌های مختلف است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی دهه فجر را فرصت مهمی برای تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی نام برد و بیان کرد: در 46 سال گذشته با وجود انواع ترفند و دسیسه‌های دشمنان ولی انقلاب اسلامی به شتاب هر چه تمامتر به پیش رفت و ضمن خنثی شدن توطئه دشمنان پیشرفت قابل توجهی در بخش‌های مختلف حاصل شد.
دبیر ستاد بزرگداشت دهه فجر استان بوشهر دهه فجر را یادآور انسجام و اتحاد ملت ایران برای وقوع بزرگترین انقلاب قرن دانست و تصریح کرد: در این ایام مبارک برنامه‌های مختلف و ویژه‌ای برای همه سطوح جامعه طراحی و تدوین شده است.
شیرافکن یکی از برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر را افتتاح طرح‌ها و آغاز عملیات پروژه‌های مختلف اقتصادی و عمرانی دانست و گفت: در همه شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر طرح‌های مختلف افتتاح و اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به ثبت 105 پروژه عمرانی و اقتصادی بوشهر در سامانه منتاک برای افتتاح در دهه فجر اضافه کرد: برای این پروژه‌ها 3 هزار و 833 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
دبیر ستاد بزرگداشت دهه فجر استان بوشهر با اشاره به آغاز عملیات اجرایی 38 پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار 384 میلیارد تومان تصریح کرد: در مجموع در شهرستان بوشهر 143 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی با اعتبار 4 هزار و 217 میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
شیرافکن بازدید از طرح‌ها را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: طرح‌های تولید سیستم سرمایشی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، کشتارگاه صنعتی دام، مرکز تولید کود کشاورزی به روش‌های دانش‌بنیان، 60 واحد مسکونی آماده افتتاح، واحد بسته‌بندی و فرآوری میگو، طرح جاده و پل دسترسی از شیف به مجتمع بندری نگین بوشهر برای افتتاح مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/190

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1339245/ثبت-105-پروژه-عمرانی-و-اقتصادی-بوشهر-برای-افتتاح-در-دهه-فجر
بستن   چاپ