ایرانیان جهان
جهنم آزادی در انتظار پلیس‌های عراقی؛ استقلال زخمی مقابل الشرطه فانوس به دست
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 09:24:50
ایرانیان جهان - از امشب فصل هفتم لیگ نخبگان فوتبال آسیا با برگزاری چهار بازی ورق می‌خورد که در مهمترین این رقابت‌ها استقلال میزبان تیم الشرطه عراق است.
استقلال در لیگ بیست‌وچهارم بعد از کسب نتایج ضعیف با موسیمانه و فرار از جمع قعرنشینان با طناب اندیشه‌های سهراب بختیاری زاده، در این دیدار به دنبال هموار کردن مسیر خود در صعود به مرحله حذفی این رویداد مهم فوتبال باشگاهی در قاره کهن است.
استقلال در شرایطی در این دیدار مقابل تیم فوتبال الشرطه عراق صف‌آرایی خواهد کرد که در چهار بازی رودرو با این تیم، 2 پیروزی و 2 تساوی کسب کرده است و برد شیرین استقلالی‌‌ها مقابل این تیم به 30 فروردین 1400 بر می‌گردد که استقلال در این بازی جشنواره گل به راه انداخت.
استقلال ایران قبل از پایان هفته هفتم در جایگاه هشتم جدول رده‌بندی لیگ نخبگان آسیا قرار دارد و تیم فوتبال الشرطه عراق تنها با 2 امتیاز در قعر جدول این پیکارها قرار دارد. استقلال با برد مقابل این تیم تنها می‌تواند تا جایگاه ششم صعود کند، این در حالی است که پرسپولیس با شکست مستطیل سبز بازی با الهلال را ترک کند.

ایرانیان جهان

دیدار استقلال ایران - الشرطه عراق 15 بهمن در ورزشگاه آزادی ساعت 19:30 بهخ وقت ایران برگزار خواهد شد.
بهتاش فریبا پیشکسوت باشگاه استقلال در گفت‌وگو با پانا در آستانه بازی تیم فوتبال استقلال - الشرطه عراق، گفت: «استقلال در این پیکارها شانس بیشتری از پرسپولیس برای صعود به مرحله حذفی این رقابت‌ها دارد.»
پیشکسوت باشگاه استقلال افزود: «رفتن موسیمانه اتفاق بسیار خوبی برروی نیمکت استقلال بود، جذب این مربی آفریقایی اشتباه بزرگ مدیریت سابق باشگاه استقلال بود، مدیران نسبت به این اشتباهات باید به هواداران و پیشکسوتان استقلال پاسخگو باشند.»

ایرانیان جهان

فریبا بیان کرد: «بازی با الشرطه عراق که در انتهای جدول رده‌بندی این پیکارها قرار دارد در ورزشگاه آزادی، برگ برنده استقلال برای صعود به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیاست.»
بختیاری زاده دل سوز استقلال است
پیشکسوت باشگاه استقلال تأکید کرد: «سهراب بختیاری زاده دل سوز استقلال است و تمام توان خود را برای موفقیت این تیم به کار بسته است.»

ایرانیان جهان

اشتباه موسیمانه در انتخاب سرمربی آینده استقلال تکرار نشود
فریبا با اشاره به اینکه یک مربی بزرگ باید برروی نیمکت استقلال بنشیند، تصریح کرد: «اشتباه موسیمانه در انتخاب سرمربی آینده استقلال تکرار نشود، اینگونه اشتباهات که استقلال را در چالش می‌اندازد جای بخشش ندارد.»
پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه امیدوارم استقلال در مقابل الشرطه از روحیه جنگندگی خود رونمایی کند، اضافه کرد: «برای استقلال در میادین لیگ نخبگان آسیا، لیگ بیست و چهارم آرزوی موفقیت دارم.»

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1349872/جهنم-آزادی-در-انتظار-پلیس‌های-عراقی؛-استقلال-زخمی-مقابل-الشرطه-فانوس-به-دست
بستن   چاپ