ایرانیان جهان
ترامپ: مذاکرات درباره خاورمیانه در مسیر پیشرفت است
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 10:30:29
ایرانیان جهان - دونالد ترامپ اعلام کرد که مذاکرات آمریکا با رژیم اسرائیل و سایر کشورها درباره خاورمیانه در حال پیشرفت است. وی همچنین از اعمال تعرفه‌های تجاری جدید علیه اروپا و ادامه گفت‌وگوها با کانادا و مکزیک خبر داد.
گروه بین‌الملل به نقل از الشرق الاوسط؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که مذاکرات واشنگتن درباره تحولات خاورمیانه و توافق‌های احتمالی با رژیم اسرائیل و سایر کشورها در حال پیشرفت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این اظهارات در آستانه گفت‌وگوهای جدید درباره مرحله بعدی آتش‌بس در غزه مطرح شده است.
دیدار ترامپ و نتانیاهو؛ محور مذاکرات منطقه‌ای ترامپ پس از بازگشت از اقامتگاه شخصی خود در مارالاگو (فلوریدا) و فرود در واشنگتن، در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد: «مذاکرات درباره خاورمیانه با اسرائیل و کشورهای مختلف به‌خوبی پیش می‌رود. بنیامین نتانیاهو (بی‌بی) روز سه‌شنبه به واشنگتن خواهد آمد و انتظار داریم که نشست‌های مهمی برگزار شود.»
تهدید اروپا به تعرفه‌های تجاری؛ ادامه تنش‌های اقتصادی رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش، هشدار داد که اتحادیه اروپا به‌زودی با تعرفه‌های جدید تجاری مواجه خواهد شد. این اقدام در ادامه سیاست‌های تعرفه‌ای واشنگتن علیه چین، کانادا و مکزیک صورت می‌گیرد.
ترامپ با اشاره به نارضایتی خود از روابط تجاری با اروپا گفت: «آن‌ها واقعاً از ما سوءاستفاده می‌کنند. ما با کسری تجاری 300 میلیارد دلاری روبه‌رو هستیم. آن‌ها خودروها و محصولات کشاورزی ما را قبول نمی‌کنند، اما ما همه چیز از آن‌ها می‌خریم؛ میلیون‌ها خودرو و محصولات کشاورزی با حجم بالا.»
وی افزود: «برنامه زمانی دقیقی مشخص نکرده‌ایم، اما این تعرفه‌ها به‌زودی اعمال خواهند شد.»
مذاکرات جدید واشنگتن با کانادا و مکزیک درباره تعرفه‌ها ترامپ همچنین از گفت‌وگوهای قریب‌الوقوع خود با جاستین ترودو، نخست‌وزیر مستعفی کانادا و مقامات مکزیک خبر داد. این در حالی است که واشنگتن روز یکشنبه تعرفه‌ای 25 درصدی بر محصولات وارداتی از این دو کشور اعمال کرد.
وی پیش از ترک مارالاگو گفت: «دوشنبه با نخست‌وزیر ترودو و همچنین مقامات مکزیک گفت‌وگو خواهم کرد. ما این تعرفه‌ها را وضع کردیم، زیرا آن‌ها بدهی زیادی به ما دارند و مطمئن هستم که مجبور به پرداخت خواهند شد.»
انتقاد ترامپ از آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID)، که اخیراً بسیاری از مقامات آن به مرخصی اجباری فرستاده شده‌اند، ترامپ این سازمان را به مدیریت نامناسب متهم کرد و گفت: «این سازمان تحت مدیریت افراطی‌های دیوانه قرار دارد و ما در حال پاکسازی آن هستیم. پس از این مرحله، درباره آینده فعالیت‌های این آژانس تصمیم خواهیم گرفت.»
مذاکرات واشنگتن با روسیه و اوکراین رئیس‌جمهور آمریکا در پایان سخنانش به روابط دیپلماتیک واشنگتن با مسکو و کی‌یف اشاره کرد و گفت: «ما در حال تعامل با روسیه و اوکراین هستیم. جلسات و مذاکراتی با طرف‌های مختلف، از جمله نمایندگان دو کشور، برنامه‌ریزی شده است. فکر می‌کنم که این مذاکرات در مسیر خوبی پیش می‌روند.»

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1349970/ترامپ--مذاکرات-درباره-خاورمیانه-در-مسیر-پیشرفت-است
بستن   چاپ