ایرانیان جهان
هشدار تگزاس به جاستین ترودو: مراقب باش!
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 12:25:08
ایرانیان جهان - به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از الجزیره، گرگ ابوت در شبکه ایکس نوشت: مراقب باش ترودو. اقتصاد تگزاس بزرگتر از کانادا است. ما از استفاده از آن هراسی نداریم.
پیش از این، ترودو مستقیماً آمریکایی ها را خطاب قرار داد و گفت که این تعرفه ها عواقب واقعی برای شما خواهد داشت.
وی افزود: ما نمی خواهیم به این مرحله برسیم.
ما این را نخواستیم, اما ما عقب نشینی نخواهیم کرد. ما مطمئناً به دنبال تشدید تنش نیستیم، اما از کانادا دفاع خواهیم کرد.
ساعاتی بعد از اعلام اعمال تعرفه 25 درصدی بر کالاهای صادراتی کانادایی به ایالات متحده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا نیز در اقدامی تلافی‌جویانه از اعمال تعرفه 25 درصدی بر کالاهای وارداتی آمریکایی خبر داد.
منابعی در دولت کانادا به رویترز گفته‌اند که اوتاوا فهرستی از کالاهای هدف وارداتی از آمریکا آماده کرده تا بلافاصله بعد از اعمال تعرفه‌های ترامپ آنها را مشمول عوارض ورود کند.
به گفته این منابع، فهرست شامل 150 میلیارد دلار کالاهای وارداتی از آمریکا می‌شود و البته تاکید کرده‌اند که احتمالا مشورت‌هایی قبل از اعمال تعرفه متقابل صورت خواهد گرفت تا میزان و شدت آنها مشخص شود.
«کلاودیا شینبام» رئیس جمهور مکزیک نیز تهدید کرده است که تعرفه‌های ترامپ را تلافی می‌کند، گرچه وی تاکید دارد این تلافی شتاب زده نخواهد بود و آماده است با ترامپ در این مورد گفت وگو داشته باشد.
چین رویکرد محتاطانه تری نسبت به این قضیه در پیش گرفته است اما مقامات چینی نیز اعلام کرده‌اند، آمادگی دارند برای دفاع از منافع تجاری کشورشان نسبت به تعرفه‌های ترامپ واکنش مناسب نشان دهند.
گزارش خطا 0 پسندیدم لینک کوتاه کپی لینک اخبار ویژه بیانیه قرارگاه مردمی نصر قم؛ حمله هوایی صهیونیست‌ها به نبطیه لبنان؛ اعلام حمایت قاطع قرارگاه نصر قم از مردم مقاوم این شهر

ایرانیان جهان

رهبر انقلاب در جمع مسئولان ستاد اعتکاف: حضور این همه جوان در اعتکاف نعمت بزرگی است/ در برنامه‌های اعتکاف، روحیه معنوی و اجتناب از گناه در جوان باید تثبیت شود

ایرانیان جهان

نظرات بینندگان نام: ایمیل: انتشاریافته:در انتظار بررسی: 0 * نظر: فیلم و عکس

ایرانیان جهان

فیلم| به عشق پرچم سرافراز ایران

ایرانیان جهان

پاسخ دختر سید حسن نصر الله به شایعات زنده بودن پدرش + فیلم

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

شبکه های اجتماعی image/svg+xml کارمای غزه امروز یقه ترودو را گرفته است image/svg+xml گدایی جولانی نزد اعراب خلیج فارس! سوریه و چند اتفاق! image/svg+xml نوچه مسیح علینژاد هم فاند بگیر آمریکا بود! image/svg+xml منافقین به دنبال ساخت یک قرارگاه تروریستی در سوریه!

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان



http://www.ilandnews.ir/fa/News/1350188/هشدار-تگزاس-به-جاستین-ترودو--مراقب-باش!
بستن   چاپ