ایرانیان جهان - شفقنا /وزیر اقتصاد اسپانیا از کشورهای اروپایی خواست در برابر تهدیدهای ترامپ متحد باشند.
رویترز نوشت: کارلوس کوئرپو، وزیر اقتصاد اسپانیا امروز دوشنبه گفت: اتحادیه اروپا باید برای پاسخ به تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر وضع تعرفه بر محصولاتش، متحد بماند.
کوئرپو افزود: اتحادیه اروپا برای تجارت آغوش باز دارد و طرفدار بازار جهانی است، اگرچه اتحادیه نباید ساده لوح باشد و باید از شرکت های خود محافظت کند و باید مطمئن شود که آنها در موقعیتی هستند که در شرایط برابر با رقبای دیگر کشورها رقابت کنند.
ترامپ روز شنبه دستور اعمال تعرفه های گسترده بر کالاهای مکزیک، کانادا و چین را صادر کرد. ترامپ همچنین به دنبال اعمال تعرفه علیه انگلیس و اروپا است. اگرچه کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید گفت: تصمیم در مورد جدول زمانی برای اجرای این تعرفه ها هنوز تعیین نشده است.
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1350296/وزیر-اقتصاد-اسپانیا--باید-در-برابر-تهدیدهای-ترامپ-متحد-باشیم