ایرانیان جهان
نگرانی شرکت‌های آمریکایی از پیامدهای تعرفه‌های ترامپ
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 13:21:14
ایرانیان جهان - همزمان با نگرانی بازارهای مالی جهانی، شرکت‌های آمریکای شمالی برای پیامدهای تعرفه‌های اعمال شده توسط ترامپ آماده می‌شوند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با اعمال تعرفه 25 درصدی آمریکا بر محصولات وارداتی از مکزیک و کانادا و تعرفه 10 درصدی بر محصولات وارداتی از چین توسط دونالد ترامپ و نگرانی بازارهای مالی جهانی، شرکت های آمریکای شمالی برای پیامدهای این تعرفه ها آماده می شوند.
براساس این گزارش، با اعمال این تعرفه ها، صنایع بزرگی از خودروسازی و کالاهای مصرفی تا انرژی، دچار تغییر و تحول عظیمی خواهند شد در حالی که بسیاری از مدیران اجرایی می خواند از درگیرشدن با ترامپ پرهیز کنند.
بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا از جمله آمازون، فورد و موندلز اینترنشنال، گزارش نتایج بررسی های خود را در هفته جاری منتشر می کنند. آنها احتمالا پرسش های متعددی درباره نحوه پرداختن به هزینه های مضاعف تحمیل شده ناشی از تعرفه های جدید ترامپ دارند.
در همین حال اتحادیه کارگران فولاد که بزرگترین اتحادیه صنعتی در آمریکای شمالی است، تعرفه های ترامپ بر کانادا را به شدت مورد انتقاد قرار داده و اذعان کردند حدود 1/3 تریلیون دلار حجم تجارت بین دو کشور است.
این اتحادیه در بیانیه ای افزود: این تعرفه ها تنها به کانادا آسیب نمی رساند. آنها ثبات صنعتی در هر دو کشور را تهدید می کنند.
اعتراف ترامپ به رنج آمریکایی‌ها در جنگ تجاریسفیر کانادا: در جنگ تجاری با ترامپ محکم می‌ایستیم در همین حال، شرکت های خودروسازی مانند جنرال موتورز و تویوتا ممکن است خط تولید خود را از کشورهای خارجی به داخل خاک آمریکا انتقال دهند در حالی که برخی شرکت های دیگر به دنبال مسیریابی مجدد محموله ها برای کاهش بار تعرفه ای هستند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از روز شنبه اول فوریه تعرفه 25 درصدی روی کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک و تعرفه 10 درصدی را نیز روی کالاهای چینی اعمال کرد.
این اقدام ممکن است منجر به افزایش قیمت محصولات وارداتی از این کشورها به آمریکا شود.
ترامپ پیش از آن گفته بود هیچ راهی برای جلوگیری از این تعرفه‌ها وجود ندارد و دلیل این اقدام را واردات فنتانیل و همچنین کسری تجاری آمریکا با این سه کشور عنوان کرد. آمریکا به دلیل خرید کالاها و خدمات بیشتر از این کشورها نسبت به صادرات به آن‌ها، با کسری تجاری مواجه است.
بر اساس این گزارش، تعرفه‌های اعمال شده ممکن است باعث افزایش هزینه‌های مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارهای آمریکایی برای اقلام وارداتی از کانادا، مکزیک و چین شود؛ اقلامی از جمله کالاهای الکترونیک، اسباب‌بازی، کفش، محصولات کشاورزی تازه، الوار و خودرو. این تعرفه‌ها توسط شرکت‌هایی که کالاها را به آمریکا وارد می‌کنند پرداخت می‌شود و شبیه به یک مالیات هستند.
در حالی که برخی از کسب‌وکارها به دنبال تأمین کالاها از جای دیگر خواهند بود، دیگر شرکت‌هایی که چاره‌ای ندارند مجبور به پرداخت این هزینه‌ها خواهند شد. شرکت‌ها باید تصمیم بگیرند که آیا این هزینه‌های اضافی را به مصرف‌کنندگان منتقل کنند یا خودشان آن را جذب کنند، که این موضوع می‌تواند سود آن‌ها را کاهش دهد یا نیاز به کاهش هزینه‌ها برای حفظ حاشیه سود داشته باشد.
تأثیرات این تعرفه‌ها می‌تواند گسترده باشد، زیرا مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارهای آمریکایی بیشترین کالاها را از مکزیک وارد می‌کنند.
ترامپ روز جمعه به خبرنگاران گفت: این اقدام سرمایه بسیار زیادی برای کشورمان به همراه خواهد داشت، مبالغ بسیار بزرگی. و علاوه بر این، شما قدرت تعرفه را می‌بینید، تعرفه خوب است و هیچ‌کس نمی‌تواند با ما رقابت کند، چون ما بزرگ‌ترین صندوق ذخیره را داریم.
ترامپ همچنین گفت که در هفته‌های آینده تعرفه‌هایی برای واردات نفت و گاز و همچنین تراشه‌های کامپیوتری، فولاد و آلومینیوم اعمال خواهد کرد، اما جزئیاتی ارائه نداد. علاوه بر این، وی گفت که یک «دیوار تعرفه‌ای» حول داروها ایجاد خواهد کرد تا این صنعت را به آمریکا بازگرداند.
این اقدام آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که مکزیک و کانادا تهدید کرده‌اند که با تعرفه‌های تلافی‌جویانه پاسخ خواهند داد. این موضوع می‌تواند به کسب‌وکارهای آمریکایی که به این کشورها صادرات می‌کنند، مانند تولیدکنندگان نفت، کشاورزان و تولیدکنندگان، آسیب برساند.
سخنگوی وزارت خارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد: آمریکا به بهانه مقابله با بحران فنتانیل، تعرفه 10 درصدی بر کالاهای چینی وضع کرده است. ما نسبت به این اقدام شدیداً معترض هستیم و آن را قاطعانه رد می‌کنیم.
وزارت بازرگانی چین تأکید کرد: چین اقدامات متقابل لازم را اتخاذ خواهد کرد و از طریق سازمان‌های بین‌المللی مانند WTO، از منافع قانونی خود دفاع خواهد نمود.
ترامپ امروز دوشنبه بار دیگر اتاوا را در جنگ تجاری تهدید و بار دیگر تهدید کرد که کانادا باید به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا تبدیل شود.
وی در شبکه اجتماعی تروث نوشت: مالیات‌های بسیار کمتر و حفاظت نظامی خیلی بهتر برای مردم کانادا. بدون هیچ تعرفه‌ای!
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1350316/نگرانی-شرکت‌های-آمریکایی-از-پیامدهای-تعرفه‌های-ترامپ
بستن   چاپ