ایرانیان جهان
احتمال تبادل اسرای حزب‌الله با یک زن جاسوس صهیونیست
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 16:24:09
ایرانیان جهان - یک وب سایت عربی مدعی شده است که مقاومت عراق برای تبادل یک جاسوس صهیونیست در ازای آزادی اسرای لبنانی در دست رژیم صهیونیستی، اعلام آمادگی کرده است.
- حدود دو سال قبل در اخبار رسانه‌ها اعلام شد که الیزابت تسورکوف، جاسوس رژیم صهیونیستی که در دانشگاه پرینستون آمریکا فعالیت میکرد، در عراق ناپدید شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پس از این واقعه، یک منبع اطلاعاتی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که تسورکوف پس از ورود به پایتخت عراق در اوایل ژانویه 2022، در 23 مارس 2023،‌ هنگامی که در حال خروج از یکی از کافه‌های بغداد بود، ربوده شد.
به گفته چندین روزنامه نگاری که با او ملاقات کردند، این زن صهیونیست که به زبان عربی روان صحبت می کند، تحقیقات خود را در منطقه بر سازمان‌های محور مقاومت و جنبش صدر به رهبری مقتدی صدر، یکی از رهبران شیعیان عراق متمرکز کرده بود.
رسانه‌های عراقی نیز در این رابطه یک فایل ویدئویی را منتشر کردند که در آن «الیزابت تسورکوف» جاسوس بازداشت شده سرویس موساد در عراق اعتراف می‌کند که برای سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی و آمریکا در عراق و سوریه فعالیت می کرده است.
وی در ادامه افزود: من برای موساد و سرویس اطلاعات مرکزی آمریکا کار می‌کردم. فعالیت من در سوریه با هدف ایجاد ارتباط میان نیروهای قسد (تحت حمایت آمریکا) و تل آویو انجام می شده است. من در سال 2022 به عنوان عامل موساد و سرویس اطلاعات مرکزی آمریکا به این کشور سفر کردم.
تسورکوف در ادامه اعترافات خود تاکید کرد: در عراق نیز برای ایجاد اختلافات میان شیعیان در داخل این کشور از طریق برگزاری تظاهرات تلاش کردم. من اوضاع غزه را دنبال می‌کنم و می بی نم که ارتش اسرائیل چگونه زنان و کودکان را در این باریکه قربانی کرده و بیمارستان‌ها را بمباران می‌کند. این سیاست باعث تقویت نفرت شده و هرگز به تحقق صلح با فلسطینی‌ها ختم نخواهد شد.
اکنون به گفته یک سایت عربی (امواج) یکی از سازمان‌های مقاومت عراق اعلام کرده است که حاضر به تبادل این اسیر صهیونیست است. بر اساس آنچه در وب سایت امواج منتشر شده، منابع آگاه در بغداد و بیروت اعلام کردند که پیشنهاد آزادی الیزابت در ازای اسرای حزب الله در اسرائیل، از جمله ملوانی لبنانی که ماه ها پیش از منطقه باترون در شمال لبنان ربوده شد، مطرح شده است.
به گفته سایت امواج، یک منبع ارشد عراقی نزدیک به مقاومت عراق تایید کرد که نیروهای مقاومت تمایل خود را برای مبادله ابراز کرده اند. طبق اطلاعات گزارش شده، اسرائیل هنوز پاسخ نهایی را نداده است.
به گزارش مشرق، در حال حاضر چندین نفر از پیمانکاران و پرسنل غیر نظامی حزب الله و همچین یک ملوان لبنانی، در زندان‌های رژیم صهیونیستی قرار دارند که این اشخاص طی تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به جنوب لبنان، به اسارت در آمده اند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1350602/احتمال-تبادل-اسرای-حزب‌الله-با-یک-زن-جاسوس-صهیونیست
بستن   چاپ