ایرانیان جهان - فارس /یک مقام سلطنتی ریاض روز دوشنبه گفت که به رئیس جمهور آمریکا اطلاع دادهاند بدون موافقت تلآویو با راهکار دو دولتی، به سمت عادیسازی روابط نمیروند.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به نقل از یک مقام سلطنتی عربستان سعودی، از امیدواری ریاض به دولت جدید آمریکا برای فشار آوردن به کابینه تلآویو خبر داد.این مقام سعودی که نامش فاش نشد، پیش از دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، گفت: ما فرصتی پیش رو داریم، به دور دوم ریاست جمهوری ترامپ خوشبین هستیم که او نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد».
یک خبرنگار آمریکایی-صهیونیست به نقل از این مقام سعودی نوشت: «اما این تنها در صورتی اتفاق میافتد که کابینه نتانیاهو با دادن امتیازاتی درمورد مسئله فلسطین موافقت کند».وی همچنین تصریح کرد: «ما قبلا به رئیسجمهور ترامپ اطلاع داده بودیم که بدون تمایل اسرائیل برای حرکت به سمت راهکار دو دولتی، روابط با اسرائیل را عادیسازی نمیکنیم».این مقام سعودی در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون صهیونیستها افزود: «هدف ما حرکت به سمت یک کشور فلسطینی با پایتختی قدس شرقی در کنار دولت اسرائیل و پایان دادن به این درگیری یا دستکم گرفتن تضمینهای معنادار در خصوص امتیاز دادن به موضوع فلسطین است».
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1351396/مقام-سعودی--امیدواریم-ترامپ-به-نتانیاهو-فشار-بیاورد