ایرانیان جهان
جنگ ما با کانادا بر سر مواد مخدر است
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 08:58:25
ایرانیان جهان - «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت: «جنگ بر سر مواد مخدر است و صدها هزار آمریکایی بر اثر موادی که از مرزهای آمریکا و مکزیک وارد کشور شده، جان خود را از دست داده‌اند.»
ماجرا چیست؟ مشکلاتی از این دست فراوان است.»
رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت که به‌تازگی با «جاستین ترودو» نخست‌وزیر مستعفی کانادا گفت‌وگو کرده و در ساعات آتی نیز گفت‌وگوی دیگری با او خواهد داشت.
ترامپ که از زمان رقابت‌های انتخاباتی 2024 وعده وضع تعرفه‌های سنگین علیه کانادا و مکزیک را داده بود، دستور داده تا از روز سه‌شنبه بر کالاهای وارداتی از این 2 کشور تعرفه‌های 25 درصدی اعمال شود، اقدامی که ممکن است اقتصاد کانادا را وارد رکود کرده و صدها هزار کانادایی را بیکار کند.
منبع: عصر ایران
آنچه دیگران میخوانند : یک خبر بد درباره مهدی طارمی فوری/ واتساپ هک شد ماکرون ضمن اتهام‌زنی به تهران، خواستار آزادی اتباع کشورش شد شروع قریب‌الوقوع حملات هوایی آمریکا به تروریست‌های داعش

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1351453/جنگ-ما-با-کانادا-بر-سر-مواد-مخدر-است
بستن   چاپ