ایرانیان جهان
روبیو: باید فشار بیشتری به ایران وارد کنیم
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 20:21:30
ایرانیان جهان - وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز خواهان افزایش فشار تا زمان توقف «فعالیت های کنونی» ایران شد.
به گزارش خبرگزاری آنا، تارنمای وزارت خارجه آمریکا متن مصاحبه اخیر مارکو روبیو با فاکس نیوز را منتشر کرد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد تجدید کارزار فشار حداکثری علیه ایران گفت: فکر می‌کنم که لازم است فشار بیشتری بر ایران وارد کنیم تا فعالیت‌هایی را که مشغول آن هستند، متوقف کنند.
وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد: آن فعالیت‌ها کدامند؟ آنها تلاش می‌کنند تا در نهایت به سلاح هسته‌ای دست یابند.
به گزارش آنا، «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران به تازگی در مصاحبه‌ای گفته بود: ایران الان سلاح هسته‌ای ندارد. سلاح‌های هسته‌ای جز دکترین نظامی ایران نیستند. امنیت ما با شیوه‌های دیگری تأمین می‌شود و سلاح‌های هسته‌ای از نظر ما حرام هستند. فتوای صریح مقام معظم رهبری در این خصوص وجود دارد که تولید، نگهداری و استفاده از همه سلاح‌های کشتار جمعی از جمله سلاح هسته‌ای حرام است.
وی افزود: اینکه آیا ما توانایی ساخت سلاح هسته‌ای را داریم، بله این توانایی وجود دارد و قبلاً هم به آن اشاره شده است. ولی آیا اراده‌ای برای ساخت سلاح هسته‌ای داریم، نه چنین اراده‌ای وجود نداشته و الان هم وجود ندارد و ما چنین قصدی نداریم.
منبع:+

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1352491/روبیو--باید-فشار-بیشتری-به-ایران-وارد-کنیم
بستن   چاپ