ایرانیان جهان
ترامپ: آماده مذاکره مستقیم با رئیس جمهور ایران هستم
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 05:45:48
ایرانیان جهان - به گزارش ایران‌پژواک از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که در دور نخست سکانداری کاخ سفید شاهد شکست مطلق سیاست فشار حداکثری علیه ایران بود، اکنون به دنبال یافتن راهکاری دیگر به منظور مجاب کردن تهران برای آمدن پشت میز مذاکره است.
بر این اساس، ترامپ در جدیدترین اظهارات خود اعلام کرد: من آمادگی دارم با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران وارد گفتگو و مذاکره شوم.
ما شاهد آن هستیم که ایران به رسیدن به تسلیحات هسته‌ای نزدیک شده است.
وی افزود: من یک یادداشت برای تشدید فشارها علیه ایران به امضا رساندم. من در این زمینه مردد بودم و این تصمیم برای من سخت بود.
ترامپ در ادامه با تاکید بر پیشبرد سیاست فشار حداکثری، افزود: آمریکا حق دارد از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر جلوگیری کند.
ترامپ با تکرار ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر تلاش تهران برای ترور خود، مدعی شد: اگر ایران بخواهد من را ترور کند، آنها را نابود خواهیم کرد.
این ادعای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران پیش تر در گفتگو با لستر هولت، مجری برجسته شبکه ان بی سی نیوز هر گونه تلاش تهران برای ترور ترامپ را رد کرده و این موضوع را تبلیغ رسانه‌های صهیونیست علیه ایران عنوان کرده بود.
وی درباره ادعاهای پیشین خود برای پاکسازی قومی غزه، تاکید کرد: من می‌خواهم تصویر استقبال دو کشور مصر و اردن از فلسطینیان را شاهد باشم.
انتهای پیام

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1352772/ترامپ--آماده-مذاکره-مستقیم-با-رئیس-جمهور-ایران-هستم
بستن   چاپ