ایرانیان جهان
پایان تلخ برای بوسنیایی‌ های تیم فوتبال استقلال تهران در شرق اروپا
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 12:52:20
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , شش ماه از گذشت دو مورد از عجیب‌ترین خریدهای خارجی تاریخ استقلال می‌گذرد و آخر هم هیچکس متوجه دلایل خرید ودران کیوسفسکی و آلمدین زیلیکیچ با آن روزمه ضعیف نشد.
بازیکنانی که با حواشی فراوان به استقلال پیوستند و در نهایت بدون انجام حتی یک دقیقه بازی به دوران کوتاه حضور در ایران پایان دادند و بار دیگر راه تیم‌های شرق اروپا را در پیش گرفتند.
به طوری که کیوسفسکی راهی اشتروگا مقدونیه شد و زیلیکیچ نیز به نوی پازار صربستان پیوست. با توجه به گذشت چهار ماه از حضور این دو بازیکن در تیم‌های جدید، بررسی عملکرد آنها خالی از لطف نیست.

ایرانیان جهان

جایی که کیوسفسکی در 13 بازی با پیراهن اشتروگا به میدان رفته و در این بین تنها موفق به ثبت سه کلین شیت شده و 16 گل دریافت کرده است. تیم او اکنون در رتبه پنجم جدول دوازده تیمی مقدونیه قرار دارد.

ایرانیان جهان

در طرف مقابل زیلیکیچ اما اوضاع نسبتا بهتری نسبت به کیوسفسکی دارد. البته که او تبدیل به یک نیمکت نشین دائم در لیگ صربستان شده و تا کنون تنها 320 دقیقه فرصت حضور در زمین را پیدا کرده است. 320 دقیقه‌ای که حاصلش یک گل و یک پاس گل برای این وینگر 28 ساله بوده است. بوسنیایی‌های ناکام تیم استقلال تهران در شرق اروپا؛ سرنوشت عجیب خریدهای پرحاشیه!
به گزارش ایونا نیوز ، شش ماه از حضور پرحاشیه دو بازیکن بوسنیایی، آلمدین زیلیکیچ و ودران کیوسفسکی، در استقلال می‌گذرد. بازیکنانی که بدون انجام حتی یک دقیقه بازی برای این تیم، به سرعت جدا شدند و راهی تیم‌های شرق اروپایی شدند. اکنون، پس از گذشت چهار ماه از حضور آنها در تیم‌های جدیدشان، عملکردشان زیر ذره‌بین قرار گرفته است. آیا این دو بازیکن توانسته‌اند در تیم‌های جدیدشان موفق باشند؟ یا همچنان با همان مشکلات قبلی دست و پنجه نرم می‌کنند؟ در این گزارش، به بررسی وضعیت این دو بازیکن و سرنوشت عجیب خریدهای خارجی استقلال خواهیم پرداخت.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1353345/پایان-تلخ-برای-بوسنیایی‌-های-تیم-فوتبال-استقلال-تهران-در-شرق-اروپا
بستن   چاپ