ایرانیان جهان
تاکید بر ضرورت بازگشت مزیت‌ها به مناطق آزاد/ مالیات بر ارزش افزوده تولیدکنندگان حذف شد
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 13:27:00
ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی با تاکید بر ضرورت بازگشت مزیت‌ها به مناطق آزاد، از حل مشکل قانون مالیات بر ارزش افزوده در واحدهای تولیدی مناطق آزاد تجاری- صنعتی با دستور ویژه وزیر اقتصاد خبر داد.
رضا مسرور روز چهارشنبه در نشست با جمعی از فعالان اقتصادی سراسر کشور گفت: نگاه کارشناسی و تخصصی به پدیده‌ها از شعارهای اصلی دولت چهاردهم بود.
با این نگرش از همان ابتدا به دنبال بازگشت مزیت‌های مناطق آزاد بودیم که به صورت یک فرایند تدریجی برخی از قوانین و فرایندها برای فعالان اقتصادی و تولیدگنندگان در مناطق آزاد مشکلات عدیده ایجاد کرده بود تا جایی که طی چند سال گذشته شاهد فرار سرمایه از این مناطق بودیم.
این مسئول افزود: یکی از این قوانین، تبصره 3 ماده 17 قانون مالیات بر ارزش افزوده بود که از سال 1400 موجب کاهش شدید مزیت‌های رقابتی مناطق آزاد در کشور ما نسبت به کشورهای دیگر شده بود.
وی با اشاره به سفرهای استانی به اکثر مناطق آزاد در سراسر کشور، خاطرنشان‌کرد: در هر منطقه‌ای که پای صحبت فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان نشستیم، با یک مطالبه فراگیر مواجه بودیم که از ما می‌خواستند برای لغو قانون مالیات بر ارزش افزوده در واحدهای تولیدی مناطق آزاد اقدامی کنیم.
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی ادامه‌داد: وزیر امور اقتصادی و دارایی با نگاه ویژه‌ای که نسبت به حل موانع تولید و رونق بازار و تولید در کشور به خصوص در مناطق آزاد دارند، دستور ویژه‌ای به رئیس سازمان امور مالیاتی برای حل این مشکل صادر کردند.
وی اضافه‌کرد: سازمان امور مالیاتی کشور روز گذشته با صدور بخشنامه، اعلام کرده که کالای تولیدی در داخل مناطق، در حکم کالای تولیدی در داخل کشور بوده و بر این اساس ورود کالای تولید شده در داخل مناطق آزاد تجاری-صنعتی از این مناطق به سرزمین اصلی، در مبادی گمرکی، مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمی‌باشد.
مسرور با قدردانی از نگاه عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و همکاری اثربخش سید محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان‌کرد: برای حل تک‌تک موانع و مشکلات در مناطق آزاد، تقویت مزیت‌های رقابتی، افزایش مشوق‌های سرمایه‌گذاری و بالابردن جذابیت‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد یک روز را هم از دست نمی‌دهیم.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1353347/تاکید-بر-ضرورت-بازگشت-مزیت‌ها-به-مناطق-آزاد--مالیات-بر-ارزش-افزوده-تولیدکنندگان-حذف-شد
بستن   چاپ