ایرانیان جهان
اظهارات جنجالی ترامپ : غزه را تصرف خواهم کرد!
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 1:38:00 PM
ایرانیان جهان - به گزارش پایگاه خبری 598، خبرگزاری دانشجو به نقل از نیوزویک؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، در کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، در روز سه‌شنبه اعلام کرد که آمریکا قصد دارد «غزه را تصرف کند». این اظهارات باعث واکنش‌های متفاوت و شدید از سوی قانونگذاران مختلف شده است.
اظهارات ترامپ در کنفرانس خبری
ترامپ در پاسخ به سوالات خبرنگاران در کاخ سفید، در حالی که در کنار نتانیاهو ایستاده بود، گفت: «آمریکا غزه را تصرف خواهد کرد و در آنجا اقداماتی خواهیم کرد. ما آن را تصاحب خواهیم کرد و مسئولیت نابودی بمب‌های خطرناک و سلاح‌های باقی‌مانده را بر عهده خواهیم گرفت.» وی در ادامه افزود که اگر نیاز باشد، ایالات متحده برای تصرف غزه اقدام خواهد کرد و هزاران شغل جدید در این منطقه ایجاد خواهد شد.
ترامپ همچنین در مورد احتمال اعزام نیرو به غزه سکوت کرد و تأکید کرد: «ما هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد.»
واکنش‌ها به اظهارات ترامپ
این سخنان با واکنش‌های تند و متنوعی روبه‌رو شد. سناتور دموکرات کریس مورفی در توییتر نوشت: «حمله نظامی آمریکا به غزه به کشته شدن هزاران سرباز آمریکایی و سال‌ها جنگ در خاورمیانه منجر خواهد شد.» نماینده دموکرات ایریک سوالول نیز اعلام کرد که با چنین اظهاراتی، در حالی که وعده‌های پایان جنگ‌های بی‌پایان داده شده بود، «آمریکا اکنون در حال اشغال مناطق جدید است».
شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR) در بیانیه‌ای تند این اظهارات ترامپ را محکوم کرد و آن را غیرقابل پذیرش خواند. در این بیانیه آمده است که «دعوت برای جابجایی فلسطینی‌ها از سرزمین خود، آغازگر یک بحران جدید خواهد بود».
پیچیدگی‌های سیاسی و قانونی
اظهارات ترامپ ممکن است وضعیت پیچیده‌ای در زمینه آتش‌بس شکننده میان اسرائیل و حماس به وجود آورد. منطقه غزه که از زمان آغاز ضدحمله اسرائیل به حماس در اکتبر 2023، دچار تلفات فراوانی شده است، اکنون شاهد واکنش‌های شدید از سوی کشورهای مختلف است. کشورهای عربی از جمله مصر و اردن به شدت این پیشنهاد را رد کرده‌اند و هشدار داده‌اند که چنین اقداماتی ممکن است تلاش‌های آمریکا برای رسیدن به یک راه‌حل دو دولتی را تضعیف کند.
ترامپ همچنین اظهار داشت که مصر و اردن احتمالاً موافقت خواهند کرد تا فلسطینی‌ها را در صورت نیاز پذیرش کنند، اما این اظهارات از سوی مقامات این کشورها رد شد.
ترامپ همچنین از انتشار بیانیه‌ای در مورد احتمال الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به رژیم اسرائیل در هفته‌های آینده خبر داد. این تحولات می‌تواند به تغییرات جدی در وضعیت سیاسی و امنیتی منطقه منجر شود.
گزارش خطا 0 پسندیدم لینک کوتاه کپی لینک اخبار ویژه

ایرانیان جهان

در دیدار جمعی از مسئولان نظام و مردم: رهبر انقلاب از ارتباط پنهان با آمریکا برحذر داشتند: پشت لبخندهای دیپلماتیک باطنی خبیث پنهان است

ایرانیان جهان

نفوذ اطلاعاتی ایران در قلب اسرائیل؛ جزئیات جدید از جاسوسی دو سرباز ذخیره اسرائیلی برای ایران

ایرانیان جهان

سوال خبرنگار از امام، لحظاتی قبل از ورود به ایران و پاسخ ماندگار ایشان...

ایرانیان جهان

انتشار زودتر از موعد یکی از اجراهای این فصل از حسینیه معلی

ایرانیان جهان

رونمایی از نخستین شهر شناوری نیروی دریایی سپاه برای نخستین بار

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

جدیدترین اخبار پربازدید ها تصمیم دولت برای واگذاری ایران خودرو!! گزینه پرسپولیس راهی لالیگا شد؟ سردار دورسون در لباس پرسپولیس +عکس چرا مناجات شعبانیه اینقدر ارزشمند است؟ واکنش سرمربی ایتالیایی به پیشنهاد استقلال جنگ تجاری آمریکا با کانادا بالا گرفت؛ انتاریو قرارداد با استارلینک را لغو کرد سانس فساد و فحشا/ آقای وزیر، جشنواره‌‌تان بوی فساد می‌دهد! تحلیل روان‌شناختی شخصیت امام حسین (ع) در مواجهه با بحران‌ها مذاکره یا معامله؟ چرا باید به سوی خدا گریخت؟ / پاسخ قرآنی به پرسش افلاطون انهدام هدف متخاصم با «سامانه جوشن» در رزمایش ارتش واکنش آیت‌الله شب‌ زنده‌دار به اتفاقات اخیر جشنواره فجر / وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و بیرون می‌رفت پیشنهاد غافلگیرکننده آرسنال برای طارمی واکنش تاج به اتفاقات پرسپولیس - تراکتور مجوز تمساح، شرط عجیب گزینه پرسپولیس علامتی که می‌گوید کلسترول خون شما بالاست وقتی 0 درصد از 3 درصد بیشتر است! 15 بهمن 76؛ روزی که حاج قاسم فرمانده شد ترودو: کالاهای آمریکایی نخرید و برای تعطیلات در کانادا بمانید حضور این همه جوان در اعتکاف نعمت بزرگی است/ در برنامه‌های اعتکاف، روحیه معنوی و اجتناب از گناه در جوان باید تثبیت شود مدیرعامل بیمه البرز در جمع نمایندگان فروش بوشهر خبر داد: لزوم نقش آفرینی در چرخه اقتصاد کشور این چیدمان نه تصادفی است و نه بی‌اهمیت! واکنش تاج به اتفاقات پرسپولیس - تراکتور سردار دورسون در لباس پرسپولیس +عکس واکنش سرمربی ایتالیایی به پیشنهاد استقلال بازدید رئیس‌جمهور از موشک بالستیک "اعتماد" ملّت ایران جرئت دارد که بگوید مرگ بر آمریکا/ آمریکا متجاوز و دروغگو است پیشنهاد غافلگیرکننده آرسنال برای طارمی نشست سران قوا در آستانه چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی: وعده‌ها برای بهبود معیشت مردم انتقاد تند آیت‌الله شب زنده‌دار از حواشی جشنواره فجر: وزیر ارشاد باید اعتراض می‌کرد و جلسه را ترک می‌نمود

ایرانیان جهان

پر طرفدار ترین ها اقدام توهین‌آمیز عضو هیات داوران جشنواره فیلم فجر تماس با ما درباره ما پیوند ها جستجو آرشیو آب و هوا اوقات شرعی خبرنامه نظرسنجی RSS تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به 598 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. / طراحی و تولید: "ایران سامانه"

ایرانیان جهان



http://www.ilandnews.ir/fa/News/1353438/اظهارات-جنجالی-ترامپ---غزه-را-تصرف-خواهم-کرد!
بستن   چاپ