ایرانیان جهان
ارائه کمک به 1 میلیون خانواده افغانستانی
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 14:23:49
ایرانیان جهان - دفتر سازمان ملل متحد در امور هماهنگی کمک‌های بشردوستانه (اوچا) می‌گوید که در سال 2025 به یک میلیون خانواده‌ی آسیب‌پذیر کمک نقدی ارائه خواهد شد.
اوچا امروز (چهارشنبه، 17 دلو) در ایکس نوشته است در افغانستان، کمک‌های نقدی به خانواده‌ها این امکان را می‌دهد که به‌طور فردی به موارد ضروری مانند غذا، دارو و لوازم زمستانی اولویت دهند.
به‌گفته‌ی اوچا، 89 درصد خانوارها این نوع حمایت آبرومند را ترجیح می‌دهند.
اوچا می‌گوید که در سال 2025 میلادی، 22.9 میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت.
به‌گفته‌ی این دفتر، برای کمک به افرادی که در اولویت قرار دارند، نیاز به 2.24 میلیارد دالر بودجه است.
براساس گزارش اوچا، از میان 22.9 میلیون نفر نیازمند، 21 میلیون نفر آنان به آب و خدمات بهداشتی کافی دسترسی ندارند، 14.8 میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی مواجه‌اند، 14.3 میلیون نفر دسترسی محدودی به خدمات درمانی دارند، و 7.8 میلیون زن و کودک به کمک‌ در بخش تغذیه‌ نیازمند هستند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1353495/ارائه-کمک-به-1-میلیون-خانواده-افغانستانی
بستن   چاپ