ایرانیان جهان
ترامپ خواهان «خروج موقت» فلسطینیان از غزه
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 07:25:18
ایرانیان جهان - مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده که به گواتمالا سفر کرده، گفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تنها خواهان «خروج موقت» فلسطینیان از غزه است تا این منطقه بازسازی شود.
ترامپ روز سه‌شنبه در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، پیشنهاد کرد که ایالات متحده می‌تواند کنترل غزه جنگ‌زده را در دست بگیرد، که این اظهارات واکنش‌های جهانی و محکومیت‌های گسترده‌ای را به دنبال داشت.
روبیو در گواتمالا به خبرنگاران گفت: این ایده به‌عنوان اقدامی خصمانه مطرح نشده است، بلکه به نظر من یک حرکت بسیار سخاوتمندانه بود، پیشنهادی برای بازسازی و مدیریت روند بازسازی.
او افزود که ترامپ آمادگی آمریکا را برای پاکسازی و از بین بردن آوارها و مهمات منفجر نشده در غزه اعلام کرده است.
روبیو توضیح داد: در این مدت، مردم نمی‌توانند در این منطقه زندگی کنند، زیرا گروه‌هایی برای پاکسازی و برداشتن آوارها وارد غزه خواهند شد.
او همچنین تاکید کرد که هدف ترامپ بازسازی خانه‌ها، کسب‌وکارها و سایر بخش‌های ضروری است تا مردم بتوانند پس از بازسازی به غزه بازگردند.
آنچه دیگران میخوانند : پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین 5 اسفندماه تشییع می‌شود در انتخابات 50 درصد نیامدند، آیا کسانی که رای ندادند مردم نیستند؟ جنگ ما با کانادا بر سر مواد مخدر است آشنایی با انواع هوش گاردنر و کاربرد آنها

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1354337/ترامپ-خواهان-«خروج-موقت»-فلسطینیان-از-غزه
بستن   چاپ