ایرانیان جهان
توقیف دومین هواپیمای ونزوئلا از سوی آمریکا
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 12:55:52
ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «آسوشیتدپرس» به نقل از یک مقام آمریکایی آگاه از این موضوع و با استناد به سندی که این خبرگزاری از وزارت خارجه آمریکا به دست آورده است، گزارش داد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه این کشور قصد دارد امروز (پنجشنبه) در جریان بازدید از سانتو دومینگو، پایتخت جمهوری دومینیکن، توقیف کشتی رئیس‌جمهوری ونزوئلا را اعلام کند.
طبق گزارش این رسانه آمریکایی، انجام توقیف مستلزم آن بود که روبیو درخواست معافیت از تعلیق کمک‌های خارجی را برای پرداخت بیش از 230 هزار دلار هزینه نگهداری و تعمیرات، امضا کند. این اقدام همچنین به تایید وزارت دادگستری ایالات متحده نیاز داشت.
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

آسوشیتدپرس افزود: این درخواست معافیت که اوایل هفته گذشته [به وقت محلی] ارائه شد، مورد تایید قرار گرفت و انتظار می‌رود روبیو این اعلامیه را در رویدادی اعلام کند که وزارت خارجه آمریکا به‌طور رسمی آن را «مشارکت برای اجرای قانون» توصیف کرده است.
بر اساس سندی که آسوشیتدپرس به دست آورده، این هواپیما یک فروند «Dassault Falcon 200» است که نیکلاس مادورو و دستیاران ارشدش از جمله معاون رئیس‌جمهور و وزیر دفاع ونزوئلا، برای سفرهای بین‌المللی از آن استفاده کرده‌اند. این سفرها، از جمله به یونان، ترکیه، روسیه و کوبا بوده که به ادعای دولت آمریکا نقض تحریم‌های این کشور محسوب می‌شود.
توقیف این هواپیما تنها یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که ریچارد گرنل، فرستاده ویژه دونالد ترامپ از کاراکاس بازدید و با مادورو درباره بازگرداندن اتباع ونزوئلا که به‌طور غیرقانونی وارد ایالات متحده شده‌اند، گفت‌وگو کرد.
فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در پایان سفر به کاراکاس اعلام کرد که 6 زندانی آمریکایی در ونزوئلا آزاد و با وی راهی ایالات متحده شدند.
ایالات متحده یکی دیگر از هواپیماهای مادورو را در سپتامبر 2024 (شهریور 1403) در جمهوری دومینیکن توقیف کرد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1354687/توقیف-دومین-هواپیمای-ونزوئلا-از-سوی-آمریکا
بستن   چاپ