ایرانیان جهان
توصیه یک اقتصاددان به دولت پزشکیان: سازمان حمایت را منحل کنید
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 14:30:43
ایرانیان جهان - اکو ایران / موسی غنی‌نژاد می‌گوید: هرگاه صحبت از حذف قیمت‌های دستوری می‌شود، برخی به اشتباه تصور می‌کنند که منظور افزایش قیمت سوخت است. درحالیکه اینگونه نیست.
موسی غنی‌نژاد، اقتصاددان در گفتگوی اختصاصی با اکوایران گفت: باید نرخ‌های بهره در نظام بانکی اصلاح شود و بازار آزاد باشد. چرا بانک‌ها باید با نرخ بهره منفی وام بدهند؟ این وضعیت باعث می‌شود که مردم و بخش خصوصی نتوانند وام بگیرند.
توصیه این اقتصاددان به دولت این است که اگر می‌خواهد حسن نیت خود را برای اصلاح امور و کاهش اقتصاد دستوری نشان دهد، باید سازمان حمایت را منحل کند.

غنی‌نژاد علت تاکید خود بر این اصلاحات را اینگونه عنوان کرد: «اصلاح قیمت‌ها در نظام بانکی و نرخ بهره حقیقی منفی موجب رانت و فساد می‌شود و اگر این مسائل حل نشود، مشکلات ادامه خواهند داشت. توصیه من این است که بر روی این اصلاحات تمرکز کنید.»

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1354801/توصیه-یک-اقتصاددان-به-دولت-پزشکیان--سازمان-حمایت-را-منحل-کنید
بستن   چاپ