ایرانیان جهان
گردشگری بزرگترین منبع برای رونق اقتصادی همدان است
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 16:06:21
ایرانیان جهان - استاندار همدان با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی درست ظرفیت‌های گردشگری همدان شناخته و معرفی شوند، گفت: گردشگری بزرگترین منبع برای رونق اقتصادی همدان است. - اخبار استانها -
حمید ملانوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، از مردم همدان و هموطنان سراسر کشور برای دیدن و شناختن ظرفیت‌های گردشگری همدان دعوت کرد و اظهار داشت: هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته آن که از 23 تا 26 بهمن ماه برگزار می‌شود، بستر و فضای مناسبی را برای نمایش توانمندی و ظرفیت‌های بزرگ همدان در حوزه گردشگری فراهم کرده که امسال نیز استان ما پرقدرت در سالن 8 و 9 حضور دارد.
وی افزود: از تمام فعالان گردشگری، ادارات، نهادها و موسسات مرتبط با این حوزه تقاضا دارم تمام توان خود را برای معرفی هر چه بهتر استان در این دوره از برگزاری نمایشگاه به‌کار گیرند.
استاندار همدان همچنین تاکید کرد: از تمام بازدیدکنندگان دعوت می‌کنم تا با آمدن به غرفه استان همدان جاذبه‌های دیدنی استان ما را ببینند و آشنا شوند تا انشالله در پس این بازدید برای سفر به همدان و لذت بردن از تماشای این همه زیبایی خدادادی برنامه‌ریزی کنند.
ملانوری بیان کرد: جاذبه‌های بسیار زیبا، دیدنی و گرانقدر طبیعی در کنار جاذبه‌های گران‌سنگ تاریخی، آثار و ابنیه تاریخی بسیار بزرگ جهانی مانند هگمتانه، بوعلی سینا، باباطاهر، گنج‌نامه و غار شگفت‌انگیز علیصدر و همچنین شهرهای جهانی لالجین، مبل و منبت ملایر و تویسرکان، وجود 85 رشته صنایع‌دستی و آثار بسیار زیبا هنرمندان چیره‌دست با محصولاتی چون گردو، انگور و سیر بخشی از ظرفیت‌های بزرگ گردشگری همدان هستند که در دوره مدیریتی جدید به عنوان بزرگترین محور توسعه و پیشرفت همدان، در دستور کار است.
وی در پایان تاکید کرد: برای استفاده از تمامی این ظرفیت‌ها شناخت و معرفی دقیق در داخل و خارج از کشور حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی بسیار اهمیت دارد تا بتوانیم ضمن معرفی داشته‌هایمان برنامه‌ریزی درست برای استفاده از این منابع عظیم را مورد توجه جدی در پیشرفت استان و تحول همدان مد نظر قرار دهیم.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1354892/گردشگری-بزرگترین-منبع-برای-رونق-اقتصادی-همدان-است
بستن   چاپ