ایرانیان جهان
امروز بزرگترین جهاد مسئولان، جهاد اقتصادی است
جمعه 19 بهمن 1403 - 17:30:15
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن صفری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در محل مصلای امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما انقلاب حاکمیت ملی است و این انقلاب دشمنان را عصبانی و منافع آنان را قطع کرده است بنابراین دشمنان از این انقلاب، مردم و حاکمیت به شدت عصبانی هستند و روز بروز عصبانی‌تر می‌شوند که خشمگین و ناراحت کردن کفار و دشمنان از مصادیق عمل صالح و عبادت بزرگ است.
وی با قدردانی از حضور مردم در مراسم‌های ایام الله دهه فجر، همه اقشار جامعه را به راهپیمایی روز 22 بهمن دعوت کرد و افزود: از همه اقشار دعوت می‌کنیم در این راهپیمایی، حماسه‌ای دیگر بیافرینند که تصمیم کشورهای غربی و شرقی و کل دنیا و سیاست آنها بستگی به حضور ما در راهپیمایی 22 بهمن دارد و این حضور ما نماد و نشانگر اقتدار ملی ما است.
حجت‌الاسلام صفری با بیان اینکه حضور چشمگیر، دشمن شکن و بی‌نظیر در راهپیمایی روز 22 بهمن مورد انتظار است، خاطرنشان کرد: اگر ایران قوی می‌خواهیم باید هر چقدر می‌توانیم در این راهپیمایی پرشور شرکت کنیم تا دشمنان را مأیوس و دوستان را امیدوار و دنیا را مبهوت کنیم.
امام جمعه مشگین‌شرقی تاکید کرد: پای همه افرادی که در این راهپیمایی حماسه خلق خواهند کرد را می‌بوسیم که بزرگترین عبادت و در سرنوشت و سیاست داخلی و خارجی و روابط بین‌المللی ما خیلی مؤثر خواهد بود.
وی با تبریک روز نیروی هوایی ارتش، بیان کرد: دستاوردهای نظام در همه حوزه‌ها واقعاً شگفت‌انگیز است و حقیقتاً پیشرفت نظامی و موشکی و اخیراً ساخت ناو پهبادبر شهید باقری، کل دنیا را مبهوت کرده است.
حجت‌الاسلام صفری با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع دلاوران و قهرمانان ارتش گفت: زورگویی و تهدید، خصلت و خوی آمریکا است که مدام ما را تهدید می‌کند و اگر ما را تهدید کنند ما هم تهدید می‌کنیم و اگر عملی کنند ما هم عملی می‌کنیم و اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد که این دستور قرآن و وظیفه ما است.
امام جمعه مشگین‌شرقی با بیان اینکه مذاکره با چنین دولتی که هیچ منطقی ندارد و خصلت زورگویی و درنده خویی دارد، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و در رفع مشکلات هیچ تأثیری نخواهد داشت که این را تجربه نشان داده است، گفت: ما باید در برابر دشمن محکم‌تر بایستیم و همیشه از موضع تهاجمی با دشمن برخورد کنیم.
وی ادامه داد: امروز بزرگترین جهاد شما جهاد اقتصادی است و باید در رفع مشکلات معیشتی مردم، تلاش و اهتمام مضاعف داشته باشید و این گرانی را مهار کنید.
خطیب نماز جمعه مشگین‌شرقی با اشاره به افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی و خدماتی گفت: از مسئولین امر بابت پروژه‌هایی که در ایام الله دهه فجر در بخش ما اعم از احداث مدرسه، دکل مخابراتی و گاز رسانی به روستاها و سایر پروژه‌ای عمرانی با اعتباری حدود 56 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید و افتتاح شد، قدردانی می‌کنیم و انتظار داریم مسئولین استانی، شهرستانی و بخش، بیشتر همت کنند تا در سال‌های آتی شاهد افتتاح پروژه‌های بیشتری در منطقه باشیم‌.
حجت الاسلام صفری با تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اضافه کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان باید مساجد را فعال و شبکه سازی کنیم که همه مساجد بتوانند روحانیت جذب کنند چرا که هر مسجد یک پایگاه است و فعالیت‌های ما باید اعم از فعالیت‌های قرآنی و علمی باید در مساجد باشد.
کد خبر 6371417

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1356005/امروز-بزرگترین-جهاد-مسئولان،-جهاد-اقتصادی-است
بستن   چاپ