ایرانیان جهان
رابطه با ایران و آمریکا یک مزیت برای کشور ماست
جمعه 19 بهمن 1403 - 19:52:36
ایرانیان جهان - به گزارش همشهری آنلاین،‌ نخست‌وزیر عراق گفت: ما با ایران رابطه خوبی داریم و با آمریکا هم رابطه خوبی داریم و این یک مزیت است. با کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی نیز روابط ویژه ای داریم.
محمد شیاع السودانی طی سخنانی در یک برنامه تلویزیونی افزود: ما تحت هیچ فشار و دیکته خارجی قرار نداریم. نشست آتی سران کشورهای عربی در بغداد رویداد مهمی است که همزمان با شرایط دشوار منطقه برگزار می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: عراق همراه با «اوپک پلاس» مشتاق است حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را حفظ کند. عراق محیط جذابی برای سرمایه گذاری دارد. ما روند پیوند انرژی را با کشورهای همسایه به ویژه اردن آغاز کرده‌ایم. درباره پروژه اتصال برق هم با عربستان سعودی قرارداد بسته‌ایم.
السودانی خاطرنشان کرد: تا سال 2028 به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم. تقاضا برای برق در عراق بیشتر از تولید است.
نخست وزیر عراق همچنین گفت: ما با آمریکا بر سر یک جدول زمانی برای پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین المللی تا سال 2026 به توافق رسیده‌ایم.
کد خبر 923791 منبع: مهر برچسب‌ها خبر ویژه ایالات متحده آمریکا عراق

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1356096/رابطه-با-ایران-و-آمریکا-یک-مزیت-برای-کشور-ماست
بستن   چاپ