ایرانیان جهان
شریعتمداری: کسانی که از مذاکره با آمریکا دفاع می‌کنند یا بی‌شعورند یا خائن و نباید در مسئولیت‌های حکومتی باشند
شنبه 20 بهمن 1403 - 10:32:01
ایرانیان جهان - حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش‌»‌ آمیزه‌ای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربه‌ای از عهدشکنی‌های پیوسته آمریکا که اندک زمینه‌ای برای اعتماد باقی نمی‌گذاشت. «‌تجربه می‌گوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست‌».
حضرت آقا، پیش از این نیز بارها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از ده‌ها نمونه، در 5 دی ماه 1401، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «‌ادّعای فهم سیاسی هم می‌کنند» و «‌مدّعی سیاست‌ورزی و سیاست‌دانی و اطّلاع از اوضاع جهان‌» نیز هستند ولی راه‌حل مشکلات را در مذاکره با آمریکا می‌دانند! گلایه می‌کنند .
اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا « ادّعای فهم سیاسی هم می‌کنند» و «‌مدّعی سیاست‌ورزی و سیاست‌دانی و اطّلاع از اوضاع جهان‌» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمی‌کنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمی‌توانند و نباید در مسئولیت‌های نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعه‌بار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار می‌ورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت می‌تواند نام دیگری داشته باشد؟!

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1356562/شریعتمداری--کسانی-که-از-مذاکره-با-آمریکا-دفاع-می‌کنند-یا-بی‌شعورند-یا-خائن-و-نباید-در-مسئولیت‌های-حکومتی-باشند
بستن   چاپ