ایرانیان جهان
ترامپ به سیم آخر زد
شنبه 20 بهمن 1403 - 15:47:52
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده تعرفه‌های متقابل را بر بسیاری از کشورها اعمال کند.
وی مشخص نکرد که این تعرفه ها بر چه کشورهایی وضع می شود اما تلاشی گسترده خواهد بود که مشکلات بودجه آمریکا را حل می کند.
ترامپ تصریح کرد من هفته آینده تعرفه های متقابلی را اعلام می کنم به طوری که به صورت برابر با کشورهای دیگر رفتار می کنیم. ما چیز بیشتر یا کمتری نمی خواهیم. زلزله سیاسی در آمریکا؛ ترامپ در آستانه انحلال وزارت آموزش و پرورش با نقش‌آفرینی ایلان ماسک! بخوانید
این اقدام ترامپ در راستای ادامه کارزار وی برای اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک و چین است.
وی در جریان دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن اعلام کرد کاخ سفید در بحبوحه بررسی معافیت های بالقوه، اعمال تعرفه های خودرویی را نیز در دستور کار دارد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1357121/ترامپ-به-سیم-آخر-زد
بستن   چاپ