ایرانیان جهان
تعلیق طرح شارژر خودروهای برقی آمریکا توسط ترامپ
شنبه 20 بهمن 1403 - 15:48:03
ایرانیان جهان - دولت ترامپ طرح 5 میلیارد دلاری ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی دولت بایدن را به حالت تعلیق درآورد و آژانس بزرگراه‌های آمریکا به ایالت‌ها ابلاغ کرد از صرف هرگونه بودجه در این زمینه به‌شدت خودداری کنند.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دونالد ترامپ همچنان به جنگیدن با طرح‌های زیست‌محیطی ادامه می‌دهد و در جدیدترین اقدام، دولت وی به ایالت‌های آمریکا دستور داده است که برنامه ایستگاه شارژ خودروهای الکتریکی کشور به ارزش 5 میلیارد دلار را به حالت تعلیق درآورند و هیچ‌گونه بودجه‌ای را که دولت بایدن به‌عنوان بخشی از برنامه زیرساخت ملی خودروهای الکتریکی (NEVI) به آن‌ها تخصیص داده است در این مسیر خرج نکنند.
این اقدام ضربه محکم‌تری به جنبش زیست‌محیطی ایالات متحده آمریکا پس از بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید به‌عنوان رئیس‌جمهور این کشور وارد می‌کند.
در کنار این ابلاغ، تأیید تمام طرح‌های استقرار زیرساخت خودروهای برقی دولتی برای تمام سال‌های مالی به حالت تعلیق در آمده و تا زمانی که دستورالعمل نهایی برنامه یادشده به‌روزرسانی و طرح‌های دولتی جدید ارائه و تأیید نشود، هیچ تعهد جدیدی تحت برنامه زیرساخت ملی خودروهای الکتریکی صورت نخواهد گرفت. در اصل تا زمان صدور دستورالعمل جدید، بازپرداخت تعهدات موجود برای طراحی و ساخت ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی به‌منظور جلوگیری از اخلال در تعهدات مالی جاری مجاز خواهد بود.
طبق وب‌سایت وزارت انرژی آمریکا، برنامه NEVI بودجه‌ای را به ایالت‌ها برای استقرار استراتژیک شارژرهای خودروهای برقی ارائه می‌دهد که برای حداکثر 80 درصد از هزینه‌های پروژه‌های واجد شرایط از جمله خرید، نصب و اتصال به شبکه شارژرهای خودروهای الکتریکی، عملکرد و نگهداری مناسب این شارژرها و به‌اشتراک‌گذاری طولانی‌مدت آن‌ها در دسترس است، بااین‌حال اطلاعات مربوط به این طرح پس ابلاغیه جدید دولت ترامپ از وب‌سایت‌ها حذف شد.

ایرانیان جهان

این در حالی است که بر اساس گزارش‌ها، در حال حاضر 14 ایالت آمریکا حداقل یک ایستگاه عملیاتی شارژ خودروهای برقی دارند و از نوامبر گذشته، 126 پورت شارژ عمومی در 31 ایستگاه برنامه یادشده در 9 ایالت در حال فعالیت است. آمار نشان‌دهنده افزایش 83 درصدی پورت‌های باز NEVI از سه ماهه گذشته است و در مجموع 41 ایالت حداقل دور اول درخواست‌های خود را در این زمینه منتشر کرده‌اند. 35 ایالت برای بیش از 3560 پورت شارژ سریع در بیش از 890 ایستگاه شارژ، جوایز مشروط صادر یا توافق‌نامه‌هایی را منعقد کرده‌اند.
گفته می‌شود ابلاغیه جدید دولت ترامپ قانون و دستورات محدودکننده متعدد صادر شده توسط دادگاه‌های فدرال را نادیده می‌گیرد و نقض مستقیم قانون کنترل توقیف سال 1974 است که رؤسای‌جمهور را نسبت به خودداری از ارائه بودجه مورد تأیید کنگره منع می‌کند.
ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود علیه خودروهای الکتریکی انتقاد و اعلام کرد که حمایت بایدن از خودروهای الکتریکی، برای صنعت خودروسازی ایالات متحده حمام خون به همراه خواهد داشت. وی ماه گذشته به‌عنوان بخشی از انبوهی از دستورات اجرایی که در نخستین روزهای بازگشتش به قدرت امضا کرد، فرمان دوران بایدن از سال 2021 را لغو کرد که هدف آن برقی شدن نیمی از خودروهای جدید فروخته‌شده در ایالات متحده آمریکا در سال 2030 بود.

ایرانیان جهان

کد خبر 838145

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1357125/تعلیق-طرح-شارژر-خودروهای-برقی-آمریکا-توسط-ترامپ
بستن   چاپ