ایرانیان جهان
برنامه تور تابستانی بارسلونا در آسیا
يکشنبه 21 بهمن 1403 - 23:30:17
ایرانیان جهان - در ماه دسامبر اعلام شده بود که بارسلونا بر ‌خلاف فصل‌های گذشته تابستان پیش رو تور پیش‌فصل خود را در ‌آمریکا برگزار نمی‌کند. 
به نقل از فرارو؛ امروز تایید شد که بارسلونا در تابستان امسال به جای آمریکا راهی ‌آسیا می‌شود. آنها چهار بازی دوستانه در این قاره انجام می‌دهند و از ‌این مسابقات 10 میلیون یورو درآمد خواهند داشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

پیش از این گفته می‌شد که بارسلونا احتمالا تور پیش‌فصل خود را در ‌کشور‌های چین، ژاپن و کره در شرق آسیا برگزار خواهد کرد. اما ‌روزنامه موندو دپورتیوو امروز برنامه بازی‌های بارسا را اعلام کرد. 
بر اساس انی گزارش، بارسلونا با شرکت کره‌ای دی‌درایو قراردادی امضا ‌کرد که بر اساس آن این شرکت ترتیب برگزاری چهار بازی آسیایی را ‌می‌دهد. دو بازی بارسلونا در کره جنوبی و دو بازی دیگر در ژاپن برگزار ‌می‌شود. 
‌یکی از بازی‌های بارسا در کره جنوبی مقابل تیم منتخب کی‌لیگ ‌خواهد بود که اتلتیکو مادرید تابستان گذشته مقابل آنها بازی کرد. ‌دیگر دیدار دوستانه بارسا در کره مقابل یک تیم بزرگ اروپایی است. ‌البته بارسا گزینه‌های زیادی در انتظار ندارد، زیرا که در همان روز‌ها به ‌دلیل برگزاری جام باشگاه‌های جهان در آمریکا بسیاری از تیم‌های بزرگ ‌در آن رقابت‌ها مشغول بازی هستند. بارسلونا نتوانست به جمع 32 ‌تیم راه یافته به این تورنمنت بپیوندد و قصد دارد ضرر مالی ناشی از ‌عدم حضور در جام باشگاه‌های جهان را با برگزاری تور تابستانی در ‌آسیا جبران کند. ‌

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1358788/برنامه-تور-تابستانی-بارسلونا-در-آسیا
بستن   چاپ