ایرانیان جهان
قالیباف: دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 00:26:42
ایرانیان جهان - برنا - گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت: دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.
رئیس مجلس با قدردانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت: بر تمام مسئولان کشور فرض است که با تلاش صادقانه این محبت‌ها، شرافت و بزرگواری مردم را جبران کنیم و دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری برنا، محمدباقر قالیباف با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«از ملت سربلند ایران که در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور باشکوه خود، باری دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند قدردانی می‌کنم.
بر تمام مسئولان کشور فرض است که با تلاش صادقانه این محبت‌ها، شرافت و بزرگواری مردم را جبران کنیم و دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.»
انتهای پیام

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1359943/قالیباف--دغدغه‌ای-جز-رفع-مشکلات-اقتصادی-نداشته-باشیم
بستن   چاپ