ایرانیان جهان
پیش‌بازی منچسترسیتی و رئال مادرید؛ جهنم اتحاد برای کهکشانی‌ها / مرگ و زندگی برای پپ +ترکیب
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 17:18:32
ایرانیان جهان - دو تیم فوتبال رئال مادرید و منچستر سیتی امشب در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند.
به گزارش گروه ورزشی تیم‌های منچسترسیتی و رئال مادرید در دیداری حساس از دور رفت پلی‌آف مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند. کهکشانی‌ها و سیتیزن‌ها برای چهارمین بار متوالی در لیگ قهرمانان با هم ملاقات می‌کنند، با این تفاوت که دو تیم در سه سال گذشته در یک‌چهارم نهایی یا نیمه‌نهایی این رقابت‌ها جدال کرده بودند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در فصل 22-2021، رئال مادرید با خلق یک کامبک اعجاب‌انگیز در بازی برگشت، قهرمان انگلستان را مغلوب کرد، در فصل 23-2022، هیولای آبی پپ گواردیولا در مسیر کسب سه‌گانه تیم کارلو آنچلوتی را در هم کوباند و سال گذشته نیز پس از جنگ تمام‌عیار دو تیم در 120 دقیقه، پرچم رئال مادرید با پیروزی در ضربات پنالتی در استادیوم اتحاد بالا رفت.
منچسترسیتی، قهرمان سال 2023 لیگ قهرمانان اروپا، در این فصل با مشکلاتی جدی دست‌وپنجه نرم کرده است. وقتی پارگی رباط صلیبی رودری، شوک بزرگی به سیتیزن‌ها وارد کرد، گمان می‌شد که تیم پپ گواردیولا مثل فصول گذشته، مقتدر و سر حال نباشد، اما هیچ کس انتظار یک دوران کابوس‌وار طولانی‌مدت را نداشت. شاگردان پپ گواردیولا در لیگ برتر انگلیس صدر جدول را از دست داده‌اند و 15 امتیاز با لیورپول صدرنشین فاصله دارند. افت نسبی در عملکرد برخی از بازیکنان کلیدی، مصدومیت‌های متعدد و عدم ثبات در نتایج باعث شده تا سیتی از شرایط ایده‌آل کاملاً فاصله بگیرد. حالا پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، آن‌هم مقابل رقیبی آشنا به نام رئال مادرید، احتمالاً آخرین فرصت برای پپ است تا منچسترسیتی را از باتلاقی که در آن گیر افتاده، نجات دهد.
اگرچه شرایط رئال مادرید به بدیِ منچسترسیتی نیست، اما مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از فرم آرمانی سال قبل فاصله دارد. ضعف‌های خط دفاعی تیم کارلو آنچلوتی که توأم با مصدومیت‌های پرشمار بوده، باعث شده تا کهکشانی‌ها ثبات پایدار را تجربه نکنند. رئال مادرید در لالیگا، اختلاف خوبی با دیگر تیم‌های مدعی ایجاد کرده بود، اما شکست مقابل اسپانیول و اندکی پس از آن تساوی با اتلتیکو مادرید اختلاف کهکشانی‌ها با اتلتیکو و بارسلونا را به ترتیب به عدد 1 و 2 رساند. اکنون باید دید در تورنمنت محبوب لوس بلانکوس، همان جامی که طی 10 سال اخیر، 6 بار فاتح آن شده‌اند، چه اتفاقی خواهد افتاد.
رئال مادرید در آخرین جنگ اتحاد، سربلند میدان را ترک کرد، اما فراموش نمی‌کند که تیم پپ دو فصل پیش در ورزشگاه چه بلایی سرش آورد!
ترکیب احتمالی منچسترسیتی و رئال مادرید:
منچسترسیتی (1-3-2-4): اورتگا | نونش، آکانجی، دیاز، گواردیول | کوواچیچ، سیلوا | ساوینیو، دی بروین، فودن | هالند
رئال مادرید (3-3-4): کورتوا | والورده، آسنسیو، شوامنی، مندی | سبایوس، کاماوینگا، بلینگام | وینیسیوس، امباپه و رودریگو
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1360924/پیش‌بازی-منچسترسیتی-و-رئال-مادرید؛-جهنم-اتحاد-برای-کهکشانی‌ها---مرگ-و-زندگی-برای-پپ--ترکیب
بستن   چاپ