ایرانیان جهان
طرح‌های اقتصادی راکد تنگستان فعال شوند
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 12:26:50
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب پهلوزاده صبح چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه فرماندار تنگستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی بر اساس 2 اصل جمهوریت و اسلامیت بنا نهاده شده است؛ جمهوریت و نقش اساسی مردم در گام اول انقلاب چه قبل و چه بعد و هشت سال دفاع مقدس این جمهوری بود که نقش اساسی خودش را نشان داد.
وی افزود: در گام دوم انقلاب تابه امروز این نقش مردم است که مؤثر واقع شده است و حضورشان در همه صحنه‌ها و حمایت از نظام اسلامی، ارزش‌های و آرمان‌های آن همیشه شاهد بودیم.
پهلوزاده ادامه داد: نقش مردم پایه اصلی و اساسی است در انقلاب اسلامی دارد لذا در در هر جایگاه که مسئولین قرار دارند خادم مردم باشند.
تنگستان عقب ماندگی‌های فراوانی دارد
امام جمعه اهرم خاطرنشان کرد: تنگستان مطالبات و عقب ماندگی‌های فراوانی دارد در چند سال اخیر حرکت‌های بسیار خوبی صورت گرفته انتظار هست در این دولت نیز سرعت بیشتر در جهت توسعه و پیشرفت شهرستان انجام گردد.
وی بیان کرد: در تنگستان نیاز است پروژه‌های مختلف در زمینه‌های جاده، سد، مدارس، پایش تصویری، فیبر نوری، آب آشامیدنی، واشماری نخیلات، آبرسانی به نخیلات و موارد متعددی که تا حدودی انجام شده اما نیاز است سرعت بیشتری به توسعه شهرستان داده شود.
پهلوزاده ادامه داد: خدمت به مردم در زمان لطفی فرماندار اسبق شهرستان و دیدارهای مردمی هر هفته و حضور و استقرار آن با خانواده در تنگستان در هفته اول معرفی و پیگیری پشتیبانی از مسائل فرهنگی و قرآنی در شهرستان از کارهای خیر و خوب فرماندار اسبق بود است باید این حرکت‌های خیر مستمر ادامه پیدا کند.
امام جمعه اهرم افزود: نیاز است از تمام زحمات و تلاش‌های لطفی فرماندار سابق تقدیر و تشکر کنیم. شهرداری‌های شهرستان درآمدهای خالصی و پایداری ندارند نیاز است از این مجموعه‌های پشتیبانی لازم صورت گیرد.
لزوم اجرای سیاست‌های توسعه دریا محور
پهلوزاده یاد آور شد: طرح‌های اقتصادی که در شهرستان به نوعی راکد مانده نیاز است در راستای فعال شدن مراکزی که رونق توسعه و اشتغال در شهرستان مهیا می‌کنند تلاش بیشتری صورت گیرد.
امام جمعه اهرم اضافه کرد: باید از سیاست‌های توسعه دریا محور در تنگستان استفاده شده و مشکل ته لنجی و سفر ملوان‌ها باید حل شود.
وی ادامه داد: افتخار مرز نشینی و ساحل نشینی یک افتخار بود برای مردم استان بوشهر متأسفانه امروز با عنوان شوتی، قاچاقچی پیشانی سفید مردم استان زحمت کش و خون گرم دارد خدشه دار می‌شود که نیاز است خیلی پیگیری شود.
پهلوزاده اظهار کرد: با مدیریت استاندار و دولت پزشکیان که شاهد بودیم در برابر یاوه گویی رئیس جمهور آمریکا محکم ایستادند این مسائل شهرستان پیگیری و ان شاء الله حل کنند.
امام جمعه اهرم افزود: فرماندار تنگستان از مجموعه نخبگان در دفتر مطالعات راهبردی در دفتر امام جمعه فعال هستند استفاده لازم داشته باشند.
کد خبر 6376763

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1361874/طرح‌های-اقتصادی-راکد-تنگستان-فعال-شوند
بستن   چاپ