ایرانیان جهان
آیت الله جنتی: آمریکا به هیچ تعهدی پاییند نیست
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 14:07:39
ایرانیان جهان - دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، پیش از این از برجام خارج نمی‌شدند، گفت: واقعیت این است که آنها به هیچ عهدی پاییند نیستند.
به گزارش خ برگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، امروز چهارشنبه _بیست‌وچهارم بهمن_در نشست این شورا با قدردانی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: مردم بصیر ایران در راهپیمایی 22 بهمن، پایمردی‌شان در راه حق و پشتیبانی خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دبیر شورای نگهبان افزود: این حضورهای مومنانه دلیل اصلی احترام فراوانی است که همواره در نگاه رهبران انقلاب اسلامی نسبت به مردم شریف ایران وجود داشته و مسئولان باید با خدمتگذاری خالصانه به مردم، شکرگزار این نعمت بی‌بدیل الهی باشند.
دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدهای ترامپ علیه کشورمان گفت: ملت ایران با هدایت‌های مدبرانه رهبر معظم انقلاب، مکر دشمنان را به خودشان باز می‌گرداند.
آیت‌الله جنتی تصریح کرد: ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، پیش از این از برجام خارج نمی‌شدند واقعیت این است که آنها به هیچ عهدی پاییند نیستند.
وی همچنین با تبریک فرارسیدن سالروز میلاد حضرت صاحب‌الزمان (عج) به همه آزادگان و عدالت‌طلبان، عنوان کرد: انتظار، شاخص‌ترین وظیفه حقیقت‌طلبان در عصر غیبت است و فرهنگ انتظار، فرهنگی حرکت‌آفرین است که تمدن نوین اسلامی بر پایه آن بنیان‌گذاری می‌شود.
دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه جشن نیمه شعبان و سایر جشن‌های مذهبی را نباید به عنوان یک مراسم مناسبتی دید، یادآور شد: بلکه این مناسبت‌ها مقدمه‌ای برای آشنایی عمیق‌تر با آموزه‌های دینی است.
آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: امیدواری به نصرت حق از مهم‌ترین ویژگی‌های منتظران واقعی ظهور است و این امید حاصل ایمان به تحقق وعده‌های تخلف‌ناپذیر الهی است.
کد خبر 839468

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1362085/آیت-الله-جنتی--آمریکا-به-هیچ-تعهدی-پاییند-نیست
بستن   چاپ