ایرانیان جهان
رژیم صهیونیستی چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 16:22:17
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، طی چند هفته گذشته واتس‌آپ، شرکت جاسوسی «پاراگون سولونشز» رژیم صهیونیستی را به جاسوسی از حساب‌های کاربران خود از جمله روزنامه نگاران و فعالان جامعه مدنی متهم کرده بود.
طبق اطلاعیه‌ای که واتس‌آپ منتشر کرد، شرکت اسرائیلی پاراگون سولوشنز، با استفاده از بدافزارهای جاسوسی از نزدیک به 100 کاربر این پیام رسان بین‌المللی جاسوسی کرده و در بیش از 20 کشور از جمله برخی از کشورهای اروپایی، کاربران واتس‌آپ را هدف قرار داده بود.
خبر جاسوسی این شرکت صهیونیستی از کاربران واتس‌آپ همزمان با مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و اظهارات جنجالی او درباره سیطره بر نوار غزه و آواره کردن ساکنان این باریکه منتشر شد و توجهات بسیاری را در جهان به خود جلب کرد.
مقامات صهیونیست در رأس تشکیلات جاسوسی از کاربران دنیا
بر همین اساس سوالاتی مطرح شد، مبنی بر اینکه چه کسی و یا چه کسانی پشت جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار دارند؟ در این میان نام «ایهود باراک» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در میان یکی از متهمان اصلی وابسته به شرکت مذکور در جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار گرفته است، اما او تنها نیست و تعداد دیگری از مسئولان برجسته این رژیم پشت این عملیات جاسوسی قرار دارند.
هیئت مدیره شرکت جاسوسی مذکور صهیونیستی، متشکل از یک گردان نظامی ارتش این رژیم است و بودجه مالی این شرکت هم توسط آمریکا تأمین می‌شود و ایالات متحده تلاش داشت آن را به قیمت 900 میلیون دلار بخرد.
طبیعتاً شرکت‌ها از جمله شرکت‌های اطلاعاتی و به ویژه شرکتی که ارزشی معادل نزدیک به یک میلیارد دلار دارد و بیش از 200 نفر را استخدام کرده، نمی‌تواند اطلاعات خود را در اینترنت ثبت نکند. اما داستان شرکت پاراگون متفاوت از دیگر شرکت‌هاست؛ به این معنا که این شرکت حتی یک وب سایت هم ندارد که اطلاعات مربوط به آن را به اشتراک بگذارد.
همین مسئله موجب می‌شود تا رمز آلود بودن شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی بیش از پیش ثابت شود و این شرکت از ارائه هرگونه اطلاعاتی در مورد خود، از جمله کارمندانش خودداری می‌کند؛ حتی با وجود اینکه حضور پررنگی در بخش تجاری و مراودات با کشورهای جهان دارد.
طبق گزارشی که وب سایت فوربس در سال 2021 منتشر کرد، شرکت پاراگون رژیم صهیونیستی در سال 2019 به عنوان یک استارتاپ اسرائیلی همزمان با حمله سایبری گسترده به شرکت‌های صهیونیستی متخصص در هک تلفن‌های همراه و سرقت داده‌های آنها آغاز به کار کرد.
در میان مؤسسان این شرکت می‌توانیم نام‌های برجسته و چهره‌های بدنام ارتش صهیونیستی را در کنار ایهود باراک ببینیم؛ از جمله «ایهود شنیورسون» که از فرماندهان سابق یگان سایبری 8200 ارتش صهیونیستی است. این یگان متخصص در امور سایبری و از یگان‌های جاسوسی پیشرفته وابسته به موساد است.
«ایگور بوگودلوف» و «لیات آبراهام» از کارشناسان برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه اطلاعاتی و جاسوسی نیز از جمله دیگر کسانی هستند که نام آنها در میان مؤسسان این شرکت جاسوسی دیده می‌شود.
تولید بدترین بدافزارهای جاسوسی دنیا با بودجه آمریکا
همچنین چندین سرمایه‌گذار آمریکایی پشت این شرکت قرار دارند که مهم‌ترین آنها صندوق سرمایه‌گذاری باتیری است که در طول تأسیس شرکت تا 10 میلیون دلار در آن سرمایه‌گذاری کرد.
همکاری ایالات متحده با این شرکت جاسوسی صهیونیستی به حمایت مالی از آن محدود نمی‌شود؛ بلکه به معاملات تجاری مستقیم با این شرکت هم گسترش می‌یابد. در اکتبر 2024 اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به منظور دسترسی و بهره‌مندی از خدمات شرکت پاراگون، قراردادی به ارزش 2 میلیون دلار با آن منعقد کرد.
در ماه فوریه، یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا و آژانس‌های فدرال آن جز مشتریان اصلی پاراگون هستند و شرکت «آی ای اندستریال پارتنرز» در حال حاضر تلاش دارد تا شرکت پاراگون را به مبلغ 900 میلیون دلار خریداری کند. شرکت مذکور آمریکایی قبلاً 450 میلیون دلار به عنوان پیش پرداخت برای خرید شرکت پاراگون هزینه کرده است.
هیچ کاربری در جهان از جاسوسی صهیونیست‌ها در امان نیست
محصولات شرکت جاسوسی پاراگون بدافزارهایی هستند که پیام رسان‌های فوری جهانی و پلتفرم‌های پیام رسانی مانند واتس‌آپ، سیگنال و حتی سرویس‌های ذخیره‌سازی گوگل را هم هدف قرار می‌دهند.
یک منبع که با این شرکت کار می‌کند گزارش داد که خدمات پاراگون دسترسی به اطلاعات کاربران را برای مدت طولانی‌تری نسبت به خدمات محصولات شرکت‌های رقیب فراهم می‌کند و حتی اگر تلفن مجدداً راه‌اندازی یا سیستم به طور کامل مجدداً نصب شود، باز هم نرم‌افزارهای شرکت پاراگون می‌توانند اطلاعات کاربران را تحت کنترل خود در بیاورند.
همین مسئله به محصولات شرکت پاراگون ویژگی منحصر به فردی در سطح جاسوسی از کاربران می‌دهد؛ زیرا هر اندازه هم ایمن سازی هنگام نصب برنامه‌ها توسط کاربران انجام شود باز هم این شرکت قادر به دستیابی به آنهاست.
وب سایت فوربس اعلام کرد که محصولات پاراگون می‌توانند خدمات رمزگذاری دو طرفه را به طور کامل دور بزنند؛ به این معنی که برای جاسوسی از کاربران، نیازی به سوء استفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در برنامه‌ها و یا حتی تلفن همراه‌های آنها نیست و در مواردی هم که تلفن همراه‌ها به شدت نکات ایمنی را رعایت کنند، محصولات شرکت پاراگون قادر به دستیابی به آنها هستند و در حمله اخیر به واتس‌آپ هم همین اتفاق افتاد.
کد خبر 6376068

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1363421/رژیم-صهیونیستی-چگونه-از-واتس‌آپ-جاسوسی-می‌کند؟
بستن   چاپ