ایرانیان جهان
با آمدن ترامپ جنگ اوکراین و روسیه پایان می یابد؟
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 23:24:46
ایرانیان جهان - به گزارش منیبان، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در 2 تماس جداگانه شامگاه چهارشنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین برای پایان دادن به مناقشه اوکراین گفت‌وگوی تلفنی داشته است.
طبق گزارش خبرگزاری «رویترز» این تماس‌ها بدون هرگونه هشدار یا اطلاعی به کشورهای اروپایی صورت گرفته و به شوک و ترس مقامات اروپایی از نداشتن نقشی در مذاکرات احتمالی اوکراین دامن زده است.
با این وجود، ترامپ عصر پنج‌شنبه مجددا در شبکه «تروث سوشال» نوشت: «روز گذشته صحبت‌های بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشتم. فرصت فرصت خوبی برای پایان دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد.»
تمجید رئیس‌جمهور آمریکا از تماس‌های تلفنی خود با رؤسای جمهور روسیه و اوکراین درحالی است که به باور مقامات اروپایی، ترامپ «اوکراین را فروخته است.»
منبع: ایسنا

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1363694/با-آمدن-ترامپ-جنگ-اوکراین-و-روسیه-پایان-می-یابد؟
بستن   چاپ