ایرانیان جهان
آزادی صدها اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی
پنجشنبه 9 اسفند 1403 - 9:06:50 AM
ایرانیان جهان - ایسنا / صدها اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند. 
رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه 642 نفر از اسرای فلسطینی را آزاد کرد که شماری از آن‌ها راهی کرانه باختری شدند و شماری دیگر به غزه رسیدند.
طبق گزارش الجزیره، در پی آزادی اسرای فلسطینی و بازگشت آن ها به جمع خانواده‌های خود در کرانه باختری، صحنه‌های عاطفی شکل گرفت. 

شماری از این اسرای فلسطینی دارای حکم حبس ابد و شماری نیز احکام حبس طولانی‌مدت داشتند.
97 نفر از اسرای فلسطینی نیز قرار است به مصر تبعید شوند.
پیشتر، حماس جسد چهار اسیر اسراییلی را به صلیب سرخ تحویل داد و مقام‌های صهیونیست گفته‌اند که در حال بررسی هویت آن‌ها هستند.
خبرنگار الجزیره، وضعیت جسمی و روحی اسرایی که به بیمارستان اروپایی غزه منتقل شده‌اند را «شوکه‌کننده» توصیف کرده است.
«طارق ابو عزوم» می‌گوید شماری از این اسرا قطع عضو شده‌اند و شمار دیگری نیز آثار جراحت شدید در بدن آن‌ها وجود دارد که نشان از آن دارد که این اسرا در زندان‌های رژیم صهیونیستی شکنجه شده‌اند.
بسیاری از اسرا در مصاحبه با این خبرنگار، گفته‌اند شاهد بدترین شیوه‌های شکنجه را در زندان‌های رژیم صهیونیستی بوده‌اند.
این آخرین مرحله از تبادل اسرا در مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی بوده است. 

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1370683/آزادی-صدها-اسیر-فلسطینی-از-زندان‌های-رژیم-صهیونیستی
بستن   چاپ