ایرانیان جهان
70 هزار تن برنج به‌زودی در بازار توزیع می‌شود
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 13:55:44
ایرانیان جهان - مهر /دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: برنامه‌ریزی شده تا برای ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز 70 هزار تن برنج خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع شود.
بازار برنج در حدود 2 ماه اخیر دچار نوسان قیمتی بسیار شد و هر کیلو گرم برنج هاشمی ایرانی به حدود 200 هزار تومان رسید.
کمبود کالا و عدم رقابتی بودن بازار منجر به افزایش قیمت‌ها شده و در این راستا با برنامه‌ریزی انجام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی قرار است با واردات برنج خارجی این کسری جبران شود.
مجیدرضا خاکی، دبیر انجمن واردکنندگان برنج در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: برنامه‌ریزی شده تا برای ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز 70 هزار تن برنج در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع شود.
وی افزود: انجمن فهرست 21 شرکت به اضافه میزان تناژ و زمان بندی توزیع کالاها را به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده و منتظر ارسال فهرست فروشگاه‌ها از سوی این وزارتخانه برای توزیع برنج‌های وارداتی هستیم.
وی ادامه داد: برنامه این بود که توزیع برنج خارجی از این هفته در فروشگاه‌ها آغاز شود و تا فروردین ماه ادامه داشته باشد.
این مسئول صنفی با بیان این که برای مدیریت بازار اردیبهشت، خرداد و تیر برنامه واردات ادامه دارد، عنوان کرد: طبق برنامه اعلام شده به انجمن قرار است در نیمه اسفند سامانه ثبت سفارش برای واردات 200 تا 300 هزار تن برنج خارجی باز شود.
خاکی عنوان کرد: معمولاً مصرف ماهانه برنج در خانوارهای ایرانی بین 100 تا 150 هزار تن بوده که این عدد برای ایام پرمصرف مانند ماه مبارک رمضان و عید نوروز به 150 هزار تن و گاهی بیشتر می‌رسد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1371236/70-هزار-تن-برنج-به‌زودی-در-بازار-توزیع-می‌شود
بستن   چاپ