ایرانیان جهان
آفریقای جنوبی به اقدام اسرائیل در جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه واکنش نشان داد
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 21:12:55
ایرانیان جهان - ایسنا / وزارت خارجه آفریقای جنوبی اعلام کرد ممنوعیت ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.
دولت آفریقای جنوبی در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد: ما مسدود سازی گذرگاه‌های مرزی نوار غزه و ممنوعیت ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه توسط اسرائیل را محکوم می‌کنیم و این در شرایطی است که مردم این منطقه با مشکلات زیادی مواجه بوده و نیاز فوری به غذا، سرپناه و تجهیزات پزشکی دارند.
در این بیانیه آمده است: ممنوعیت ورود غذا به نوار غزه ادامه استفاده از گرسنگی دادن به مردم این منطقه به عنوان سلاح جنگی است.
وزارتخانه یادشده افزود: توقف ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه نقض آشکار توافق آتش بس در این منطقه و همچنین قوانین بشردوستانه بین‌المللی و کنوانسیون چهارم ژنو است.
در این بیانیه همچنین آمده است: ما جامعه بین الملل را به مجازات اسرائیل و تضمین دسترسی ایمن، مداوم و بدون هرگونه مانعی به کمک‌های بشردوستانه و توزیع آن در تمام مناطق نوار غزه دعوت می‌کنیم.
وزارت خارجه آفریقای جنوبی اضافه کرد: همچنین حملات ادامه‌دار صهیونیستی به کرانه باختری را محکوم می‌کنیم که اقدامی در راستای تنش آفرینی خطرناک بوده تلاش‌های انجام شده برای تعیین سرنوشت فلسطینیان و تاسیس کشور فلسطین را تهدید می‌کند.
بازار

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1371882/آفریقای-جنوبی-به-اقدام-اسرائیل-در-جلوگیری-از-ورود-کمک‌ها-به-غزه-واکنش-نشان-داد
بستن   چاپ